keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Virheet kassalla

Virheet kassalla

Kassatyö on yksi sosiaalisimmista töistä. Välillä asiakkaille jutustelu voi käydä hermoille – varsinkin jos asiakkaiden vitsit toistuvat päivästä . Eli olen nyt ensi kesää töissä Citymarketin kassalla. Onko niin että tekemäni virheet joudun itse korvaamaan palkastani?


Tämä on yhteiskassassa mahdotonta, kun ei edes tiedetä, kuka virheen on tehnyt. Jos samaa kassakonetta käyttää useampi henkilö, . Asiakas palasi onneksi ovelta takaisin ja sain korjattua virheen sekä pahoiteltua. En ole ollut kassalla töissä, mutta mulle ei oo myyjä koskaan sanonut mitään . Esimieheni totesi eilen, että kassassani on ollut (korkeintaan) parin euron virheitä muutaman kerran, joko yli tai ali, ja jotenkin tuntui, että hän . Virheitä sattuu kaikille, mutta kaupan kassan tekemä virhe voi saada. Se on todella iso virhe ja sellaisia ei kassatyössä katsota läpi.


Väärä kohde - kassalla istuu yleisimmin ne työntekijät, jotka eivät päätä . Olin eilen Lidlissä ostoksilla ja kassalla melkoinen jono. Kaikki me teemme virheitä - jopa se kaupan kassa. Olen huomannut usein kuinka paljon virheitä kassoille sattuu juuri kaupan hyväksi. Onko kauppiaat tehneet tästä vilunki jutun, jotta kuitittomia . Jotekin jäi harmittamaan,kun tänään vuoron loputtua kassaa laskettaessa erotus oli 10e eli.


Käykö teille muille miten paljon virheitä kassalla ? Minkä virheet sinäkin teet kaupan kassalla. Iltalehteen otti yhteyttä närkästynyt myyjä, jonka huolenaiheena ovat huonosti käyttäytyvät asiakkaat. Lue myyjän vinkit siitä, miten kassalla. Olen myyjänä paikassa, jossa pienen kaupan ohessa myydään pizzaa.


Nuorin kysyi minulta, onko . Kassalle tuli kolmen hengen miesporukka. Frans Koivuniemi käsittelee asiakkaan ostoksia kassalla. Virheeseen vetoavan pitää pystyä näyttämään virhe toteen. Kassasta puuttui euroa ja se piti pulittaa itse.


Virheet kassalla

Myöhemmin vielä selvisi, että kollega oli tehnyt virheen eikä tilanne ollut edes omaa syytäni, . On monia syitä, miksi luvut kassassa eivät täsmää, kun on aika sulkea päivä. Suurimmaksi osaksi tämä johtuu pienistä inhimillisistä virheistä , joita ei huomata. Kotona huomasin että kassa ei ollut laskuttanut yksistä farkuista mitään. Mitä siinä kassalla sitten tapahtui näiden virheiden tiimoilta?


Täysin tampiot vaan tarkistaa kuittia siinä kassalla , sen ehtii katsomaan. Mutta korvanneet ennen kuin kerkesin mennä korjuuttamaan virhettä. Nainen ja kassa olivat selvästi tuttavia keskenään. Timo keräili rahat ja kuitin lompakkoonsa, pakkasi tavarat kasseihin ja poistui. Siitäkin huolimatta, että asiakas pyytää veloittamaan luottokorttiaan, kassa rutiininomaisesti veloittaa pankkikorttia.


Tällaisista virheistä sitten alkaakin . Tarvitseeko ruokakaupan kassahenkilö hygieniapassin? Ei tarvitse, jos hän on työssä vain kassalla. Kyllä tarvitsee, jos hän esimerkiksi työskentelee . Näin hintatiedot ovat aina ajan tasalla, eikä manuaalisia virheitä synny. Sama hinta hyllyssä ja kassalla takaa asiakastyytyväisyyden ja kasvattaa luottamusta, . Sharp on tuottanut korkealaatuisia sähköisiä kassa - ja myyntipäätteitä.


JHL:n työttömyyskassan tilityksistä osa viipyy virheen takia pyhien yli. Saumaton integrointi - Välttääksesi kustannuksiin liittyviä virheitä , jotka voivat vaikuttaa . Tässä on asiaa, joita ruokakaupan kassalla työskentelevät henkilöt vihaavat eniten. Tietysti, ihmiset voivat tehdä virheitä , mutta he eivät halua huijata sinua.


Virheet kassalla

Tarkistin kuitin, ja virhe paljastui: soijarouhepussi oli veloitettu kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit