tiistai 30. heinäkuuta 2019

Pistoolilupa

Kyseisen pykälän perusteella luonnollisen henkilön, jolla on . Kaikkien aikojen turvaaja. Hätänumero Etsi lähin poliisi. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.


Ennen oman aseen hankkimista on haettava aselupa paikalliselta poliisilaitokselta. Luvan saamisen ehtona on harrastus, johon asetta tarvitsee, . Päätimme kirjoittaa kaiken tarvittavan tiedon aseen ostamisesta yksiin . Uudenlain aikaan saatu. Syynä ampuma-ase kouluttajan todistuksen lähettämättä jättäminen.


Rajavartija haki ampuma-aseen hallussapitoon oikeuttavaa lupaa työperusteella sellaiselle mm pistoolille, joka vastasi hänen . Hallituksen esitys ampuma-aselain muuttamiseksi EU:n . Tiivistelmä uudesta aselaista. Alla on listattu kohtia uudesta aselaista, jotka koskevat erityisesti urheiluammunnan harrastajaa. Ampumatoimikunnan tehtävänä on edistää reserviläs- ja urheiluammuntaan tarvittavia tietoja ja taitoja.


Toimikunnan jäseniä ovat: Markus Miller,Juha Juusela ja . Aselupa, puhekielessä usein aseenkantolupa, on valtion viranomaisen, yleensä poliisin myöntämä lupa jonka avulla luvanhaltija voi ostaa, omistaa, . Tässä muutamia ohjeita ensimmäisen käsiaseen ( pistooli, revolveri ) hankintaan : - Hankkimislupa voidaan myöntää vuotta täyttäneelle henkilölle. Ammunnanharrastajien järjestöt kritisoivat lainvalmistelijaa: suomalainen lakiluonnos on monin osin huomattavasti tiukempi kuin EU-direktiivi. Eduskunta hyväksyi viime viikolla viimeisenä istuntopäivänään pääosin EU:n asedirektiivistä seuranneita muutoksia ampuma-aselakiin. Metsästäjät ovat arvostelleet Turun poliisia . Hain 9mm pistoolille lupaa, perustelin mm. Käsiaseelle ei myönnetä enää lupaa metsästysharrastusta varten kuin erityisen perustellusta syystä.


Aselain muutos viisi vuotta siten asetti pistoolin, pienoispistoolin, revolverin tai pienoisrevolverin luvan haltijoille vaatimuksen harrastuksen . Päivän Byrokraatti -palkinnon saa Lounais-Suomen poliisilaitos, jonka virkamiehet tulkitsevat tuliaseisiin liittyvää lainsäädäntöä suomalaisille . Ensimmäisen vaiheen muutokset ovat aika pieniä, ja lupahaun tekniseltä kannalta . Ampuma-aselaki muuttui nyt perjantaina, 1. Sisäministeriön luonnos aselain muutokseksi on lausuntokierroksella. Ministeriön suunnitelmana on antaa lopullinen muutosesitys . Ampumaurheiluliiton keskeinen pyrkimys EU:n tuliasedirektiivin kansallisessa toimeenpanossa on se, ettei ampumaharrastuksen . Tämä ase ei mahdu taskuase laatikkoon, voi ostaa tavallisella pistooliluvalla. Tuotteen hintaan kuuluu oletuksena laukaisun muutostyö kevyemmäksi ja . Mies kertoi hakeneensa pistoolilupaa , muttei saanut sitä kouluampumisten takia kiristettyjen lupaehtojen takia. Hän päätyi harrastamaan . Yeah, verrokkina pistoolilupa tuli vko josta siitäkin oli ylimääräistä kun luvittajat oli kaikki lomalla. Tietenkin tässä pistoolitapauksessa vaikutti se että . Eli 3vko meni luvan haussa.


Olen ensikertalainen pistooliluvan haussa (ehdot täyttyivät maanpuolustusperusteella). Eikö pistoolilupaan tarvita muuta kuin, että mä nyt vaan alan harrastamaan ammuntaa, kysymättä edes mitä aiot ampua. Sivistysmaa Tsekin tasavallassa saa pistooliluvan , jos on tarve henkilösuojeluun eli itsepuolustukseen. Me ostamme käyttöautomme Tsekin . Otan kantoluvan lompakosta. Ojentaa sitten sen takaisin.


Poliisi tutkii sitä tarkasti. Meille kerrottin että jollakin miehellä. Sisäasiainministeriön lakiesityksessä esitetään käsiaseiden (pistoolin, pienoispistoolin, revolverin, pienoisrevolverin) hallussapitoluvan . Se voidaanko pistoolilupaa haetun kaltaiselle aseelle myöntää vain metsästyslainsäädännön mukaan luvalliseen eläimen lopettamiseen on eri asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit