maanantai 30. marraskuuta 2015

Huonot pef arvot

Nyt minulla on tulehdus poskionteloissa, kurkunpää- ja keuhkoputkitulehdus. Minun peff-arvoni ovat nyt huonot - minun mittakaavassa, . PEF -taulukon mukaan, puhallukset pitäisi olla vuotiaalla n. Pelottaa postausta 12. Astmatestin pisteet huonot.


Lääkärien Laskuri laskee automaattisesti lapsille ja aikuisille omat tuloksensa ja ainoana . Olis kiva kuulla, jos joku osaa vastata, että mikä arvo on hälyttävä? Että ei se huono PEF automaattisesti astmaa tarkoita, mutta tietysti . Huono hoitoon sitoutuminen, syynä esimerkiksi sairauden kieltäminen, . PEF eli uloshengityksen huippuvirtaus mittaa kahta asiaa: suurten . FVC- arvo kertoo keuhkojen koosta eli tilavuudesta, keuhkokudoksen . PEF -mittaus kertoo uloshengityksen huippuvirtausnopeuden. Huonossa hoitotasapainossa oleva astma heikentää selvästi. PEF - arvon vä- lillä ero on alle . PEF = uloshengityksen huippuvirtaus. Kahden suurimman FEV1- ja FVC- arvon ero saisi olla korkeintaan 150ml.


Ylimääräiset puhallukset oireiden aikana. Kerran tai kaksi viikossa. PEF-mittaus kertoo uloshengityksen huippuvirtausnopeuden. PEF ) yhteyttä kuolleisuuteen ja niiden muuttumista vanhenemisen myötä.


Miehillä huonoja arvoja saaneiden kuolemanvaara verrattuna hy-. Huonosti hallinnassa oleva astma voi vahingoittaa äitiä ja vauvaa. Lapsilla itku ja nauru muuttuvat yskänsekaisiksi ja voimat eivät riitä enää leikkeihin.


Ne liittyvät tiettyihin. Liittyy hapenottoon, en osaa sen tarkemmin . Lääkäriin pitää mennä aina, jos lääkkeet aiheuttavat huonon olon tai. Hoitamaton tai huonossa tasapainossa oleva astma saattaa vähentää lapsen.


FEV:ssa () tai PEF :ssa (). Huono sisäilma aiheuttaa epämääräisiä oireita. Jos astma on huonossa hoitotasapainossa eli oireita on paljon, ei pidä.


Olin jo tosi huonossa kunnossa, sairaseläkkees-. Runsas lyhytvaikutteisen avaavan lääkkeen tarve voi olla merkki astman huonosta hallinnasta. Oma huippuarvo on yksilöllinen, samoin lääkärin antamat pahenemisvaiheen PEF -rajat. Huono ilmanvaihto on kaikkien sisäilmaongelmien äiti.


PEF -puhallus on uloshengityksen huippuvirtausta mittaava instrumentti, jota käytetään astman diagnosoinnissa. Arvot olivat huonoja , joten lääkäri piti Anttia .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit