keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Uurnan lasku osallistujat

Miten kuuluu toimia uurnan laskussa ? Pukeudutaanko tummiin . Kirkon näkökulmasta tilaisuus ei ole enää hautaaminen vaan tuhkan maahan kätkeminen. Omaisille uurnan lasku tai tuhkan sirottelu voi . Muistokukkien ja seppelten lasku tapahtuu joko kappelissa tai haudalla. Uurna voidaan lähettää myös postissa seu-.


Isäni ensin siunattiin, sitten tuhkattiin. Onko siunaus jo toimitettu? Siunaustilaisuus oli kaunis ja perinteinen, . Arkkuhautaan voi haudata. Myös uurnan päälle voidaan tilata pieni kukkakoriste uurnan laskuun. Kun tuhka haudataan Helsingin seurakuntayhtymän hautausmaalle, varataan hautapalveluista aika uurnan maahanlaskua varten.


Jos käytössä on hautapaikka, kukat viedään sinne odottamaan uurnan laskua. Jos vaan pelkkä uurnan lasku niin voi mennä aika lailla tavallisissa vaatteissa. Hautajaiset ovat läheisille raskas tilaisuus ja jokainen osallistuja voi . Jos taas enemmän ihmisiä paikalla ja joku kahvitilaisuuss vielä . Hautaustoimistossa valitaan arkku, uurna ym. Yleensä toimitus alkaa alkusoitolla, jota seuraa kukkien lasku. Näin osallistujat ehtivät vastata ja valmistautua tilaisuuteen.


Välitehtävä: Pajaosallistujat ohjaavat mallinnusta srk-tiimeissä. Vainajan lähiomaiset laskevat. Sovittava uurnan laskuaika tuhkauksen jälkeen. Tuhka voidaan joko sirotella luontoon tai haudata uurnassa. Osallistujat ovat silloin usein lähimmäiset, tilojen pienuuden vuoksi korkeintaan.


Mikäli vainaja tuhkataan, uurnan lasku tapahtuu eri päivänä kuin siunaus. Sen yhteydessä voidaan pitää lyhyt rukoushetki. Myös kirkkoon kuulumaton voidaan . Arkun tai uurnan voi valmistaa itse, ja myös valmiina ostetun arkun tai uurnan maalaaminen ja koristelu. Viher- ja sinihomejuustot. Virsi Muu ohjelma, muistopuheita, musiikkia ym.


Discover Music on listannut sata kaikkien aikojen miespuolista rock-laulajaa. Sijat viidestä kahteen menivät John Lennonille, The Whon . Suunnittelemme koulutuksen yhdessä kanssasi. Koulutuksista osallistujat saavat konkreettisia taitoja, joita he voivat käyttää työssään ja työyhteisössään.


Piti lakkauttaa pankkitilejä ja maksaa laskuja. Syyskuun viimeisenä päivänä laskimme uurnan Nurmijärven kirkonkylän hautausmaalle. Mauno Mustakorva sekä suuri määrä muita legendaarisia Juttuihin Osallistujia.


Uurnan maahanlaskuaika Lahden seura-. Varsinainen farssi oli uurnan laskeminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit