maanantai 16. marraskuuta 2015

Kämpän irtisanominen

Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että asiat sujuvat vuokrasuhteessasi hyvin myös silloin, kun on aika irtisanoa vuokrasopimus. Vuokra-asunnon irtisanominen. Kuulin että irtisanominen pitää tehdä aina . Voit irtisanoa asunnon sähköisellä lomakkeella tai . Sopimus päättyy kuukauden viimeisenä . Asunnon irtisanominen ja poismuutto. Jos muutat pois tai vaihdat toiseen Lumo- tai VVO-kotiin, on tärkeää irtisanoa asunto.


Jos vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa. Olemme vuokralla yksityisellä ja kohta olemme muuttamassa pois ja asunto pitäisi irtisanoa. Tältä sivulta voit tulostaa irtisanomisilmoituksen. Tutustu myös muuttajan muistilistaan. Irtisano vuokra-asuntosi sähköisellä irtisanomisilmoituksella tai tulostettavalla irtisanomisilmoituksella.


Muista lisäksi lähtö- ja muuttoilmoitus. Aloitteen tekevän osapuolen tulee huolehtia siitä, että vuokrasuhteen toinen osapuoli . Avo- ja aviopuolisoiden täytyy molempien allekirjoittaa irtisanomisilmoitus. Irtisanomisaika on 1kk (seuraava kokonainen kalenterikuukausi).


Saako ykisityiselle vuokranantajalle vuokralaisen tekemä asunnon vuokrasopimuksen irtisanomis ilmoitus olla vapaamuotoinen ja mitä tietoja siinä pitää olla. Jos haluat irtisanoa asuntosi vuokrasopimuksen, se tulee tehdä kirjallisella ilmoituksella. Toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen voi irtisanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit