keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kaulanauha henkilökortti

Kaulanauha henkilökortti

On monestakin syystä tärkeää, että henkilökortit ovat hyvin esillä. Yksi tärkeimmistä syistä on yrityksesi turvallisuuden takaaminen: kun kortit ovat näkyvillä, tiedät . Etusivu Tuotteet Brodeeraukset, nimitaskut ja painatukset Nimi- ja henkilökorttitaskut HENKILÖKORTIN KAULANAUHA TURVALUKOLLA . Kortin koko max 83x1mm. Sähköpostita ystävälle. Henkilökortti nostaa yrityskuvaa ja lisää tunnistettavuutta omissa sekä asiakkaan.


Kaulanauha henkilökortti

Laaja valikoima erilaisia korttipidikkeitä ja kaulanauhoja heti varastostamme. Kauppias: Katriinakorut Oy. Markpower Oy:ltä saat muoviset henkilökortit ja id-kortit edullisesti. Lisäksi myös kaikki tarvittavat oheistarvikkeet, aina kaulanauhoja myöten! Tilaa kahdelle kortille.


Läpinäkyvä molemmin puolin. Tarjoamme myös korttipidikkeet ja kaulanauhat vakiokokoisille henkilö- ja vierailijakorteille. Pankkikorttikokoiset muoviset henkilökortit , ID-kortit ja kulkuluvat säilyvät kätevästi tässä . Tarkoitettu, 85xmm:n henkilökorteille. Pituus ulosvedettynä, 8mm. Muuta, Jojon halkaisija mm.


Kaulanauha henkilökortti

Rakennustyömaan henkilökortti. Hintaan sisältyy kortin suunnittelu haluamallanne tekstillä, kortin tulostus ja kaulanauha sekä pidike. Valitse korumainen kaulanauha , vai tehdäänkö isompi erä nauhoja painettuna omalla logolla, jolloin henkilökorttien ripustamisen lisäksi saatte . Kaulanauhat korttipidikkeisiin tai kulunvalvontaan. Meiltä löytyy erittäin laaja valikoima erilaisia kaulanauhoja.


Suurin osa kaulanauhoista on yhteensopivia . Painatuksilla liitetään logot ja mainoslauseet kaulanauhaan. Kauttamme saat yrityksellesi kuvalliset käynti- sekä henkilökortit joko klipsikiinnityksellä tai kaulanauhalla. Valmistamme henkilökortit ja nimikyltit kaikkeen käyttöön.


Kaulanauha henkilökortti
Kaulanauha henkilökortti

Irtokortteihin saat meiltä myös kotelot, kaulanauhat ja kiinnikkeet. ID-tunnusmerkkien haltijanauhat on valmistettu vahvasta ja hyvin tiheästä Aineisto , putkesta, polyesteristä, kudotusta tai nylonista. Sininen ripsinauhasta valmistettu kaulanauha.


Kaulanauha henkilökortti

Jojokelassa kiinnike johon voi ripustaa kulkukortin tai henkilökortin tms. Suomen Rannekekaupan kaulanauha tuo näkyvyyttä yrityksellesi. Kun tarvitset ID-kortteja ja niille tarvikkeita, olemme se oikea yritys. Yli vuotta alalla takaa osaamisen! Tiedämme kuinka asiakkaita tulee kohdella ja kuinka . Reelstrap uutuus on paljon käytännöllisempi kuin tavallinen perus kaulanauha.


Perus kaulanauhat ovat vakio-pituisia pitkiä, jolloin perus kaulanauhassa. Alkaen 1kappaleen erissä saat painetut kaulanauhat omalla logollasi painettuna. Kätevien ja kestävien muovisten henkilökorttien ansioista työntekijäsi erottuvat.


Id-kortit henkilökortit. Voit valita myös Complete-paketin, joka sisältää kaulanauhat yrityksesi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit