perjantai 27. marraskuuta 2015

Suomi ruotsi sanakirja

Suomi ruotsi sanakirja

Tuettuja kieliä ovat muun muassa suomi , englanti, ruotsi ja saksa. Kirjoita etsimäsi sana yllä olevaan . Katso sanakirjasta miten ”hattu” sanotaan ruotsiksi. Ostin eilen uuden suomi –ranska- sanakirjan antikvariaatista.


Tarvitsetko nopea, vapaa käännös? Suuri suomi – ruotsi - sanakirja on nyt vapaasti käytettävissä.

Kaksisuuntaiset perussanastot sisältävät yhteensä . RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Verkossa eniten käytettyä suomi – ruotsi - sanakirjaa on päivitetty. Ilmainen sanakirja - kokeile.


Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia. Aineiston supistaminen, Komprimering av data. Alaraja (valvontakoneessa), Undre kontrollgräns.


TEPAn yleisimmät kielet ovat suomi , ruotsi , englanti ja saksa.

Suomi ruotsi sanakirja

SELKOKIELINEN SUOMI – RUOTSI. Lauseet saattavat kuulostaa tylyiltä, mutta potilaan on helppo ymmärtää . Lexin- sanakirjan kielinä ovat suomi – ruotsi – suomi. Ota yhteyttä ilmoittajaan Seija Lehtinen. Gummeruksen suomi -italia- suomi sanakirja.


Lainsäädäntösanastoon on koottu keskeisiä lakikielen termejä ja ilmaisuja suomeksi ja osin ruotsiksi sekä suositukset . Alahuuli valkea, vitt underläpp (vul, vtul). Napsun matkasanasto perustuu suomen - ja englanninkielisen travelin artikkeleihin. Tämän sivun tekstisisältö on käytettävissä . Harjoittele ruotsin kielen rakenteita ja sanastoa Abitreenien tehtävien avulla. Tehtävien joukosta löytyy sopivia harjoituksia kaikentasoisille . Paasikiven–Kekkosen linja.


Suomi ruotsi sanakirja

Suomi – Ruotsi -maaottelu. Tälle sivulle on koottu erikoisalojen käännökset ruotsiksi ja englanniksi sekä Lääkäriliiton. Lääkärien virka- ja arvonimikkeitä suomeksi ja englanniksi.


Sinulla on nyt käytössäsi parhaat kielityökalut. MOTiin luottavat jo sadattuhannet laatutietoiset käyttäjät päivittäin kotimaisissa ja . Ruotsin akatemian (Svenska Akademien) ylläpitämä sanakirja Svenska Akademiens Ordlista .

Matkasanakirja Ruotsin matkalle. Kompaktin kokoiset pikkukirjat on helppo ottaa mukaan matkalle. Kielitoimiston sanakirja on Kotimaisten kielten keskuksessa laadittu suomen yleiskielen sanakirja.


MOT Ruotsi on yleiskielen suomi – ruotsi – suomi - suursanakirja. Kattavan yleiskielen sanaston lisäksi se sisältää kasvien ja eläinten tieteellisiä nimiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit