torstai 16. helmikuuta 2017

Sopimus englanniksi

Sopimus englanniksi
Sopimus englanniksi

Käännös, Konteksti, Ääninäyte. Suomienglantisanakirja. Katso sanan tehdä sopimus käännös suomi- englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. RedFox sanakirja - nopeasti.


Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla . Know-how -lisenssisopimus. Englanniksi know-how license agreement.


Sopimus englanniksi

Kirjanpitoasetuksen mukaiset tuloslaskelman ja taseen kaavat sekä kirjanpitotilit. Rinnakkaistekstit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Laajassa mielessä paikallinen sopiminen kattaa työpaikoilla kaiken toiminnan, jolla pyritään lisäämään työntekijöiden ja työnantajien välistä . Monia käännettyjä esimerkkilauseita, jotka sisältävät kesto sopimuksen - englanti -suomi-sanakirja ja hakukone englannin käännöksille. Experience the tropical rainforest throughout the year! Voitte tutustua sopimukseen ja ehtoihin samalla kun kuvaaja hoitaa oman osuutensa , Isaksson sanoi.


Sopimus oli englanniksi kirjoitettu ja Sergei täytti . Tuotantoversiot saatavissa. Tutkinnon opiskelu on mahdollista myös englanniksi. Voit hakea englanninkielisiin kandidaattiohjelmiimme sekä ammattikorkeakoulututkintoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit