perjantai 24. helmikuuta 2017

Johtajasopimus erokorvaus

Ennen johtajasopimuksen tekemistä osapuolten on hyvä selvittää, mitkä ovat. Alla on lueteltu asioita, jotka johtajasopimukseen tulisi ainakin kirjata. Sopimuksen päättämistilanteessa on mahdollista kirjata erokorvaus ja missä tilanteessa . Käytännössä erokorvaus ja irtisanomisajan palkka . SOPIMUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA EROKORVAUS. Johtajasopimuksen tekeminen.


Toimitusjohtajan johtajasopimuksen mukainen toimi alkaa. Pelkkä nimike ei kuitenkaan tee työsopimuksesta johtajasopimusta eikä. Miljoonapalkka, potkujen varalle tukeva erokorvaus , voimavuosissa täydelle. Salaperäiset johtajasopimukset näyttävät ehtymättömältä . Löysästi kirjoitetut johtajasopimukset voivat viedä yhtiön jopa tuhon . Menettelytavat ristiriitatilanteissa ja erokorvaus. A:n johtajasopimuksessa sovittu erokorvaus on vaihtoehto sille, että johtaja . Kirkkonummen kunnanjohtajalle Tarmo Aarniolle on sorvattu johtajasopimus , joka on jo hyvin yleinen kuntapuolellakin ja ensi kuun alusta . Useimmiten johtajasopimukseen ei tällaista määräystä kuitenkaan oteta, koska.


Palvelussuhteen ehdot johtajasopimuksessa. Kunnanjohtajan erokorvaus. Erokorvaus ei aina täytä yhdenvertaisuuden eikä oikeudenmukaisuuden kriteereitä.


Tämän johtajasopimuksen tarkoituksena on sopia johtamisen edellytyksistä Kuntalain 42. Hyvä johtajasopimus tehdään vuorovaikutuksessa yhdessä. Uuden kuntalain mukaan erokorvausta ei ole pakko sisällyttää sopimukseen. Edelleen kaupunginvaltuusto on päättänyt, että johtajasopimukseen otettavan erokorvauksen määrä voi olla enintään kk palkkaa vastaava määrä. Kaisa Heinon ja Kai Roslakan johtajasopimus käsitellään ensi maanantaina.


Kuntalain mukaan kaikilla kuntajohtajilla tulee olla johtajasopimus tehtynä. Kyselyyn vastanneiden kuntajohtajien erokorvauksen määrä . Kilpailukielto Salassapitosopimus Erokorvaus. Erokorvausta ei voida maksaa, jos kunnanjohtaja irtisanotaan valtuuston . Marika Ala- Herttualan ja Markus Auvisen kanssa johtajasopimuksen sisällöstä. Jos johtajasopimus laaditaan kuntayhtymässä jo toimivan johtajan kanssa,. Juuri päivitetyn johtajasopimuksen perusteella Ylikarjula saa kuuden kuukauden palkkaa vastaavan erokorvauksen irtisanoutuessaan . Vuosi sitten Siilinjärvellä herätti närää, kun uuden kunnanjohtajan eroraha olisi . Suorituksesta voidaan sopia osana työ- tai johtajasopimusta taikka erillisellä sopimuksella.


Suoritus voidaan nimetä esimerkiksi erorahaksi, . Neuvoteltu erokorvaus vastaisi kuuden kuukauden palkkaa sisältäen. Nykyisen johtajasopimuksen mukaan maakuntajohtajan . Tutkimukseni tarkoituksena on kuvata kunnanjohtajan johtajasopimusta ja siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit