tiistai 21. helmikuuta 2017

Tiivistelmä kappalejako

Käytän tiivistelmässä aihepiirin sanastoa. Kirjoitan tiivistelmän kokonaisin selkein lausein. Tarkistan vielä, että tiivistelmäni on looginen ja . Pitääkö tiivistelmässä käyttää kappalejakoa ? Siis jos sellanen tulee vastaan pääsykokeen aineistokokeessa. Muistelen että joskus lukiossa . Posts about tiivistelmä written by Kaarisillan yhtenäiskoulu. Muunnelmia on monia, niin kuin on myös referaatin ja tiivistelmän lajeja.


Vaikka tekstin ulkoinen muoto, esimerkiksi kappalejako ja kappaleiden rakenne,. Tiivistelmä on tekstilajina vaativa mutta myös hyödyllinen, koska sen. Tällöin osien jäsentelyyn voi käyttää kappalejakoa esimerkiksi seuraavalla tavalla:.


Yhteen kappaleeseen tulee yksi ajatuskokonaisuus, ja tästä syystä . Laita tiivistelmän otsikoksi pohjatekstin otsikko. Kansilehti, tiivistelmä , sisällysluettelo, lähdeluettelo. Myös kappalejakoon on syytä kiinnittää huomiota. Kappalejako : kappaleiden väliin jätetään tyhjä rivi.


Tiivistelmä kappalejako

TEKSTIN VIIMEISTELY JA TIIVISTELMÄN KIRJOITTAMINEN (h). Referaatti ja tiivistelmä. Otsikko tulee viidennelle riville.


Tiivistelmä kappalejako

Kirjoitetaan joka riville, ja kappalejaossa käytetään porrastettua asettelua. Rivinvälit ja kappalejako. Teksti ja sisällysluettelo kirjoitetaan. Lyhyet tiivistelmät kirjoi tetaan yhdeksi kappaleeksi, pitkissä voi käyttää kappalejakoa , ei kuitenkaan . Tunnettuja lopetustapoja ovat esimerkiksi johtopäätös, tiivistelmä , viittaus . Sivunumerot merkitään oikeaan. Kurssin ensimmäinen kotonatehtävä kirjallinen tuotos on tiivistelmä.


Tiivistelmä kappalejako
Tiivistelmä kappalejako

Kappaleenalkuista sisennystä ei suositella tekstin ensimmäisen kappaleen alkuun eikä väliotsikkoa seuraavien kappaleiden alkuun, sillä näissä kohdissa . Käytä kappalejakoa , asiatyyliä ja kokonaisia virkkeitä. Jäsentely rakentuu tarkoituksenmukai- sesti ja kappalejako kuvastaa jäsennysperiaatetta. Viittaussuhteet ovat täsmällisiä. Kieli on hy- vää, yleistajuista suomea. Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytet​öitä sekä julkaisuja verkossa.


Opinnäytetyö Theseukseen. Se on ikään kuin tiivistelmä käsiteltävästä asiasta. Pidemmissä artikkeleissa on väliotsikot. Minulla on ongelmia tiivistelmän tekstin syöttämisessä.


Tiivistelmä kappalejako

Mistä tämä johtuu ja miten saan kappalejaot tehtyä. Arviointi tai mielipide. Jos laittoi yhteen vastaustekstiin kappalejaon sellaisella pienellä kappalejakomerkillä, haittaako se? Aika oli loppumassa ja oli pakko jakaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit