perjantai 27. toukokuuta 2016

Toimialaluokitus tukkukauppa

Toimialaluokitus tukkukauppa
Toimialaluokitus tukkukauppa

Tähän pääluokkaan kuuluu kaikenlaisten tavaroiden tukku - ja vähittäiskauppa . Puutavaratuotetukkukauppa. Valokuvausvälineiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa. Tähän kuuluu: - valokuvauslaitteiden ja tarvikkeiden tukkukauppa : - valokuvauskamerat . Taloustavaroiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa. Erikoistunut ja erikoistumaton tukkukauppa. Optisen alan tukkukauppa.


Tietokoneiden, oheislaitteiden ja ohjelmistojen tukkukauppa. Metalli-ja kivennäistuotteiden tukkukauppa. Autoalan tukkukauppa ei ole toimialaluokituksessa varsinaista tukkukauppaa.


Tieto- ja viestintäteknisten laitteiden tukkukauppa. Yritykselle TUKKULIIKE NEVALA OY löytyy seuraavat tiedot: : yhteystiedot, taloustiedot, toiminimi, y- tunnus, . Viljakasvien (pl. riisin). Euroopan yhteisön tilastollisesta toimialaluokituksesta (Kodifioitu toisinto).


Toimialaluokitus tukkukauppa
Toimialaluokitus tukkukauppa

Osoite: Kempeleentie C. Tietopalvelussa käytetty toimialaluokitus KP-YRTI-koodien mukaisessa. Maatalous, riistatalous ja niihin. Agentuuritoiminta ja tukkukauppa , ei moottoriajoneuvojen kauppa. Aurinkosähkö Lähde: Fonecta-konserni. Varsinainen toimialaluokitus ei tunne elintar-.


TEKSTIILIN JA MUODIN TUKKUKAUPPA Kangas- ja lankatukkukauppa. Tekstiilin ja muodin tukkukauppa. Tukkukaupassa myynti kasvoi prosenttia. Kylpyhuonekalusteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa.


Toimialaluokitus tukkukauppa

Painotuotteiden tukkukauppa. Seuraavaksi eniten liikevaihtoa syntyi tukku - ja vähittäiskaupassa . Tilastokeskuksen toimialaluokitukset on avattu tarkemmin Liitteessä 1. Klusteritarkastelu ylittää virallisen toimialaluokituksen rajat ja poimii tarkasteluun. Muualla luokittelemattomien koneiden ja laitteiden tukkukauppa.


Toimialaluokitus tukkukauppa

Suurin yksittäinen päätoimiala on tukku - ja vähittäiskaup- pa (g), jossa toimii . Moottoriajoneuvojen ja moottoripyörien tukku - ja vähittäiskauppa ja. Suomen kansallinen toimialaluokitus. Toimialaluokituksessa ei määritellä tilaa.


Päätoimiala on toimiala, jota yritys pääasiallisesti harjoittaa. Luku sisältää sekä ulkomailta että Suomesta tehdyt .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit