maanantai 16. toukokuuta 2016

Sfs standardointi

Sfs standardointi
Sfs standardointi

Tietoa standardeista ja niiden hyödyistä sekä kuinka standardisointiin voi vaikuttaa. Valtaosa näistä standardeista on maailmanlaajuisia tai eurooppalaisia standardeja, jotka on vahvistettu ISO:n tai . Viime aikoina standardoinnissa merkittävän roolin ovat ottaneet yritysten yhteiset melko epävirallisesti organisoidut . Standardisointi on yhteisten toimintatapojen laatimista. Finnish Standards Association. Standardeilla kilpailukykyä ja kansallista hyvinvointia.


Sfs standardointi
Sfs standardointi

Kerromme hyödyistä ja . Miten standardit liittyvät lainsäädäntöön? Mitä tarkoittaa akustiikan standardisointi maailmalla (ISO),. Euroopassa (CEN) ja suomessa. Standardointi on helpottanut merkittävästi EU-lainsäätäjän. Opiskelijat voivat lainata esim.


Lähteet pitää merkitä asianmukaisesti. Kun Egyptin pyramideja rakennettiin, standardisoitiin savitiilien koko. Ilman tätä oivallusta pyramidit eivät olisi koskaan valmistuneet. SFS laatii standardeja. Rakennustuoteasetuksen alaisista standardeista on tietoa ja opastusta saatavilla.


Sfs standardointi
Sfs standardointi

Julkaisusta selviää mikä on standardi, mistä standardisointi on saanut. Yhdistyksen edustajat . SFSedu tarjoaa tietoa standardeista sekä standardisoinnista. Ne on sijoitettu numerojärjestyksessä käsikirjaston mikrohuoneeseen. Yleiskaapelointijärjestelmät ovat standardoituja niin kansainvälisellä kuin kansallisella tasolla. Vaatimukset höyrysteriloinnille (SFS-EN 554).


Kansalliseen digitaaliseen kirjastoon. ANECin eri komiteoihin ja työryhmiin. Ajatusviivoja on kahdenpituisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit