keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Tärkeät luvut 2019

Tärkeät luvut 2019
Tärkeät luvut 2019

TyEL-maksujen lisäksi myös muista sosiaaliturvamaksuista. Indeksiluvut ja elinaikakerroin . YEL-maksu ( työtulosta). TILITOIMISTO TUOVINEN KY PERKONTIL OY. Koen olevani tärkeä asiakas nykyisessä työeläkeyhtiössäni.


Tärkeät luvut 2019

Ajankohtaiset tärkeät luvut kaikille yrittäjille, löydät kaikki helposti samasta paikasta. Kustannusten korvaukset. Kokopäiväraha ( yli tuntia). Osapäiväraha (yli tuntia). Monet tärkeät luvut muuttuvat vuosittain.


Karttulan Tilitoimisto. TyEl sopimustyönantaja. Verotuksen ajankohtaiset luvut - Sosiaalivakuutusmaksut. Kilometrikorvaus, 43€.


Tärkeät luvut 2019
Tärkeät luvut 2019

Verovapaat matkakustannusten korvaukset v. Päivärahaa alennetaan , jos yli 10 . Kirjanpito ja taloushallintopalveluita yksityisille ja yrityksille. Yritys- ja kotitalousasiakas: Oletko maksanut palkkoja ulkomaalaiselle työntekijälle 1. Lue lisää tiedotteesta. Vuodenvaihde tuo taas tuttuun tapaan muutoksia yrittäjälle tärkeisiin lukuihin.


Luvuissa on huomioitu . Tampereen korkeakouluyhteisön muodostavat Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu. Yleinen viivästyskorko,. Veronlisäys ja viivekorko,  . TYÖELÄKEVAKUUTUSMAKSUT.


AJANKOHTAISIA ASIOITA . Maksua ei peritä alle v. Katso ATN-Tilipalvelu Oy. Kulukorvaukset, luontaisedut ja muut. Opetus- ja kulttuuriministeriö. Palkkahallinnon keskeiset luvut koottuna. Työeläkevakuutusmaksut.


Työnantajamaksut, kilometrikorvauksien ja päivärahojen . TyEL -maksu ilman hyvityksiä. Taulukko Suomen Yrittäjien sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit