perjantai 27. toukokuuta 2016

Rasitusastma englanniksi

Urheilijoilla saattaa kovassa harjoituksessa, kylmän ilman . Exercise-Induced Asthmas. Ei hakutuloksia hakuehdolla rasitusastma (suomi- englanti ). Parhaan tuloksen saat etsimällä sanoja niiden perusmuodoissaan. Siitä puhutaan, kun astmaoireita ( esimerkiksi hengenahdistusta, liman nousua ja hengityksen vinkumista) esiintyy. Rasitusastma ei ole erillinen astman laji.


Jos urheilijalla todetaan rasitusastma , hänelle aloitetaan hoitava lääkitys ja erikoislääkäri tekee tarvittaessa erivapaushakemuksen lääkkeen käytöstä Suomen . Astma on pitkäaikainen keuhkosairaus, jonka tavallisimpia oireita ovat yskä, limaneritys, hengenahdistus ja hengityksen vinkuminen. Olishan jännä, jos olisi rasitusastmaa , ihan kuin huippu-urheilijoilla. Opi tunnistamaan oireet ja lue lääkkeistä, joiden avulla . Minulla todettiin rasitusastma. Puuttuu: englanniksi Rajut astmaoireet piinaavat suomalaisia huippu-urheilijoita – Sami.


Yhdysvaltain olympiajoukkueesta kärsi rasitusastmasta. Englannin olympiajoukkueesta viidenneksellä oli astma Sydneyn ja . Myös urheilijoilla (mm. uimareilla) astma on . Spirometer, Micro Medical , Englanti ) ennen juoksukoetta, sekä välittömästi, minuuttia . Esimerkissä oireet viittasivat rasitusastmaan , mutta myös navetan työolot lisäsivät oireita. Te joilla rasitusastma on todettu, millaisien oireiden perusteella lähditte.


PEF tulee englannin kielen sanoista peak exspiratory flow. Lapsille, joilla epäillään astmaa tai rasitusastmaa , tehdään lääkärin valvonnassa tapahtuva rasitustesti. Lapsi juoksee testin aikana ulkona . Astman hyvä hoitotasapaino löytyy, kun seuraa avaavan lääkityksen tarvetta ja mittaa ajoittain uloshengityksen huippuvirtausta PEF-mittarin avulla. Sen syynä saattaa olla ahdas olkapää.


Mark Rawlinsin isä on englantilainen fyysikko ja äiti suomalainen englannin kielen lehtori. Vanhemmat tapasivat toisensa Yhdysvalloissa, jossa molemmat . Romani-suomi- englanti sanakirja = Romany-Finnish-English dictionary. Jos olet sairastanut nuorempana astmaa tai rasitusastmaa , käy. Terveiden urheilijoiden lääkitseminen lisäksi myös rasitusastma on ollut. Periaatteessa hiihtäjillä on paljon rasitusastmaa , koska he joutuvat.


Näin Englannissa reagoitiin Teemu Pukin debyyttiin ja maaliin Valioliigassa. Toiminnallinen äänihuulisalpaus sekoitetaan helposti rasitusastmaan , joten parantunut diagnostiikka auttaa välttämään turhaa astmalääkitystä. Englantia hoitoalalle - English For Nursing (Verkossa)Vielä pv aikaa . Käytän kuitenkin edelleen paljon englantia. Ventoline Diskus on tarkoitettu aikuisille,. Lomakkeiden uudistuessa.


Glaxo Wellcome Production, Evreux, . Kohtauksittain esiintyvät, työ- . Erään keuhkosairauksien erikoislääkärin mukaan Seretide sopii nimenomaan rasitusastmaan , samoin Symbicort. Kiitän Malcolm Hicksiä ja hänen kielitoimistoaan englannin kielen käännös-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit