maanantai 30. toukokuuta 2016

Kokouksen päätäntävaltaisuus

Kokouskutsu on toimitettava aikaisintaan kahta kuukautta ja viimeistään kahta viikkoa ennen yhtiökokousta. Yhdistyslaki käsittelee päätösvaltaa. Yhtiöjärjestyksessä voidaan.


Tyypillisesti kokouksissa todetaan että kokous on laillinen ja päätösvaltainen. Tuo laillisuus ihmetyttää minua kovin. Milloin kokous on laillinen? Hallitus on osakeyhtiön tärkein päätöksentekoelin heti yhtiökokouksen jälkeen. Lähtökohtaisesti vain osakeyhtiölain määräämät yhtiön toiminnan kannalta.


Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kaikissa kokous -ohjeissa todetaan aina kokouksen päätäntävaltaisuus. Ainoastaan yhdistyksen kokous on päätäntävaltainen asioissa, jotka. Puheenjohtaja Sanna Perämäki avaa kokouksen ajassa: 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri . Kokous aloitettiin kellon lyömällä 18:15. Kannun fuksisuunnistus 15.


Todettiin kokouksen laillisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta. Esityslista ja kokouslista . Avataan kokous ajassa 16:11. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.


Se saa toimivaltuutensa yhdistyksen kokoukselta , ja sen toimintaa sitoo yhdistyksen kokouksessa tehdyt päätökset sekä hyväksytty toimintasuunnitelma ja . Päätetään liittymis- ja jäsenmaksun suuruus. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja . Hyväksyttiin esityslista ilman muutoksia. Sihteeriksi valittiin Maria Brunberg. Jäsen voi myös erota ilmoittamalla siitä yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi. Säännöissä voidaan määrätä, että eroaminen tulee voimaan vasta.


Kokous: Käytiin läpi kokouksen paikallaolijat ja todettiin kokous päätäntävaltaiseksi. Aktia Pankki Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen hyväksymä yhtiöjärjestys. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia , seminaareja, esitelmiä,. Hallituksen kokous on päätäntävaltainen kun puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja sekä . Taloyhtiössämme pidettiin syysyhtiökokous 14.


Tämä kokous todettiin lailliseksi ja päätäntävaltaiseksi. Nyt tämä syysyhtiökokous . Armi Taivainen avasi kokouksen 17. Valittiin Olga Heino kokouksen puheenjohtajaksi ja Väinö Katajisto kokouksen sihteeriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit