keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Kuntien lainakanta per asukas 2018

Lainakanta per asukas kuvaa sitä, kuinka paljon kunnalla on korollista velkaa. Kuntien ja kuntakonsernien lainakanta maakunnittain 31. Kuntasektorin velkaantuminen.


Kuntien lainakanta per asukas 2018

Tilastokeskuksen tänään julkistaman kuntataloustilaston mukaan. Espoo-konsernin lainakanta kasvoi viime vuonna miljoonalla eurolla noin 3. Menemme äärirajoilla”4. Kuntien lainakanta kasvoi prosenttia 1miljardiin euroon.


Lainakanta asukasta kohti kuvaa yleisellä tasolla kunnan velkaantuneisuutta. Harjavallalla, Karvialla ja Raumalla ei ole juuri lainkaan velkaa . Suomen kunnista eniten konsernilainoja asukasta kohden oli viime vuonna . Seurataan palvelujen yksikkökustannusten . Korkea euroa per asukas. Laskennalliset valtionosuudet. Tornion lainakanta kasvoi edellisestä vuodesta . Mäntsälän rahavarat ja lainakanta asukasta kohden euroina . Sodankylän kunnan lainakanta asukasta kohti on viime vuosina. Tarkastuslautakunnan tehtävät on määritelty kuntalain 1§:ssä.


Kyselyyn vastanneet kunnat asukasluvun mukaisin kokoluokittain. Kriisikunta -termi on määrätietoisesti tuotu esille Tammelan kunnan. Kertynyt yli- ja alijäämä.


Kittilän kunnan tilinpäätös osoittaa, että Kittilän kunnan talous kehittyi hyvään suuntaan. Kunnan velka per asukas on 3. RAHOITUSOSA JA LAINAKANTA. Yhteensä kuntien ja kuntayhtymien lainakanta nousi 1mrd.


Kuntien lainakanta per asukas 2018

Valtionvarainministeriö. Lataukset: Holopainen, Iida. Padasjoen kunnanjohtaja Heikki Jaakkola on johtanut kuntaa lähes vuotta. Hallintotieteiden tutkinto-ohjelma - Degree Programme in.


Yksi niistä on asukasta kohti laskettava lainakanta , joka on ensi vuonna. Hyrynsalmen kunnan lainakanta onkin laskenut viime vuosina. Viidentenä vuonna eli . Tuntiresurssit per oppilas.


Voimakas investoiminen on lisännyt kunnan lainakantaa. Joulupukin kotitunturi. Ve- rorahoitus per asukas oli tilinpäätösarvioiden mukaan 5. Asukasta kohden laskettu kuntien lainakanta oli 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit