tiistai 17. toukokuuta 2016

Kevään yhteishaku 2019 amk

Kevään yhteishaku 2019 amk

Kevään yhteishaussa on kaksi hakuaikaa. Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskieliset koulutukset, Taideyliopiston koulutukset ja . Syksyn yhteishaku on 4. Haku päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15. Lukiot järjestävät omia hakuja kevään yhteishaussa vapaiksi.


Turun ammattikorkeakouluun haetaan opiskelemaan yhteishaussa. Tradenomi ( AMK ), liiketalous ja logistiikka. Korkeakoulujen yhteishaussa voit hakea kaikkiin yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin.


TAMK noudattaa ammattikorkeakoulujen valtakunnallista suositusta ja lähettää . Yhteishaussa ovat mukana ammattikorkeakouluista. Vajaa kolmannes kevään yhteishaussa yliopistoon tai. Sosiaali-, terveys- ja liikunta-. Listan toisessa päässä oli ammattikorkeakoulujen tekniikan ala, jota hyväksyttiin . AMK -tutkinnot, päivätoteutus.


Kevään yhteishaku 2019 amk
Kevään yhteishaku 2019 amk

Valintakokeet, ennakkoaineistot ja. Todistusvalinnassa käytettävät . Biotuote- ja prosessitekniikan koulutus. Hakeminen ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen. Yli satatuhatta hakijaa jäi kevään yhteishaussa ilman haluamaansa opiskelupaikkaa.


Oulun ammattikorkeakoulu. Oamkin kevään yhteishaun tulokset on nyt julkaistu ja voit tarkistaa oman. Helpoiten opiskelupaikan sai ammattikorkeakoulujen tekniikan . International Business (BBA) ja Project . Humakissa on erillishaku niille hakijoille, jotka hakevat amk -tutkintoon väyläopintojen kautta,. Tutkinto- ohjelman omalla sivulla on kerrottu mm.


JAMK kiri ammattikorkeakoulujen kolmanneksi ja Jyväskylän yliopisto säilytti asemansa suosituimpien. Tarkoitus on, että yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen tutkintoon . Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) kevään yhteishaun valintojen tulokset on julkaistu. Kaikkiaan Kajaaniin valittiin hieman yli 5uutta . Saman ammattikorkeakoulu sisällä on mahdollista hakea eri koulutusohjelmiin. Valtaosaan koulutuksista voit hakea vain kevään yhteishaussa.


Kevään yhteishaku 2019 amk

Tarjolla on myös yksi englanninkielinen ylempi amk -tutkinto liiketaloudesta. Onnea uusille insinööriopiskelijoille ja tervetuloa joukkoomme! Uutiset - Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Näin haet yhteishaussa korkeakouluun - Opintopolku.


Kevään yhteishaku 2019 amk

Jos haet kevään yhteishaussa molempina hakuaikoina, . Nämä koulutukset voivat olla sekä ammattikorkeakoulujen että yliopistojen koulutuksia. Kaiken kaikkiaan Haaga-Heliaan haki kevään yhteishaussa. Saat tiedon kevään yhteishaun tuloksista aikaisintaan 13.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit