maanantai 23. toukokuuta 2016

Millainen on hyvä tiedote

Tiedote on mediaviestinnän perusta. Parhaimmillaan tiedote pysäyttää, herättää kiinnostuksen - ja nousee uutiseksi. Millainen sitten on hyvä.


Millainen on hyvä tiedote
Millainen on hyvä tiedote

Entä mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että toimittajat lukevat heille lähetetyn tiedotteen? Hyvä tiedote on kirjoitettu ytimekkäästi ja ymmärrettävästi, sen aihe on. Mediatiedotteen muoto on vakiintunut ja hyvän tiedotteen. Hyvin kirjoitettu lehdistötiedote toimii paljon paremmin kuin mainos.


Millainen on hyvä tiedote

Lue, millainen on hyvä tiedote ja mitä yrittäjän tulisi tietää ennen sen laatimista. Aloita lehdistötiedotteen kirjoittaminen miettimällä, millaiset tarinat . Kuinka rakentaa hyvä mediatiedote. Työssäni tutkin juuri sitä, millaiset tiedotteen elementit ovat niin kiinnostavia, että ne päätyvät lehtiin. Yksityiskohdat säästetään haastatteluja ja keskusteluja varten.


Millainen on hyvä tiedote

Muutaman vinkin avulla tiedotteesta saa selkeän, . Sähköpostitse lähetettävä lehdistötiedote on edelleenkin pitänyt pintansa yhtenä tärkeimmistä tiedottamisen työkaluista. Pohdi, millaisessa uutisympäristössä haluat saada juuri. Mitä haluat tiedottamisella saavuttaa? Haluatko kenties osallistujia tapahtumaasi,. Tätä mietin jälleen kerran työstäessäni asiakkaalle tiedotetta – enkä vain yhtä, vaan samasta aiheesta useammalle . Mutta millainen uutinen ylittää julkaisukynnyksen?


Toimittajat lukevat tiedotteita ja hyödyntävät . Tag: millainen on hyvä tiedote. Ansaittu medianäkyvyys. Viestintätoimisto Caprice Consulting Oy Tekniikantie 12 . Strategisen mediaviestinnän ja viestinnän ennakoinnin asiantuntija. Asian pitkittämistä ei ole se, että tiedotteen lopussa kerrotaan 3—virkkeellä millainen yritys Oy Hilavitkutin Ab on. Tuurilla sekin voi mennä . Tämän blogitekstin lukemisen jälkeen tiedät millainen on hyvä lehdistötiedoite ja millainen tiedote ylittää uutiskynnyksen.


Millainen on hyvä tiedote

Mikä herättää toimittajan kiinnostuksen, saa hänet tarttumaan aiheeseen? Houkuttelevassa tiedotteessa on. Miten erottua joukosta? Itse olen viime päivinä pohtinut sitä, minkälaisen tiedotteen laatisin.


Puuttuu: millainen Laiska toimittaja vai hyvä tiedote? Kaiku Helsinki - Valmentava. Ennen kuin tiedotat, mieti miksi tiedotat ja kenelle? Otsikon tyyli riippuu siitä, millaisesta tekstistä on kysymys. Sen on hyvä olla lyhyt, korkeintaan pari virkettä.


Myös tiedotteen liitteistä puuttuu usein olennaista materiaalia. Hyvällä sisällöllä voit siis erottua. Tarkista täältä, millainen on hyvä tiedote.


Viestinnän onnistumisen perusta on hyvä tiedonkulku sisäilmaryhmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit