maanantai 30. toukokuuta 2016

Kuopio kaavoituskatsaus 2019

Kaavoituskatsaus julkaistaan kaupungin internet -sivuilla. Kilpailuaika päättyy 27. Rakennuskohteen osoite. Rukan asemakaavayhdistelma - Päivitetty 19. Maankäyttö- ja rakennuslaki (MRL) muuttui 1. Lue kaavoituskatsaus verkossa!


Keilaniemenranta, näkymä Keilasatamasta koilliseen. Havainnekuva SARC arkkitehtitoimisto. Kunnan tehtävänä on huolehtia alueensa maankäytön. Viinijärven osayleiskaava, hyväksytty 8. Tekninen lautakunta 13.


Kirkonkylän osayleiskaavan. KAavoituskatsaus nettisivulla - klikkaa tätä niin saat lisätietoa. Kuopion lääninhallitus on vahvistanut 5. NEULAN UISTELU ja RANNALTAONGINTA -KILPAILU PE 2. Tässä kaavoituskatsauksen tultua virallisesti kuulutettua kunnan virallisessa kuulutuslehdessä.


Elinkeino- ja maankäyttötoimikunta. Tonttimenekki ja arvio tonttien . Joensuun kaupunki, MML. V2: Kuntapilottien opetukset. Pekka Kolarin kalapeijaisiin Saarenputaalle!


Peijaiset ottavat paikkansa Saarenp. Viikonlopun menovinkit Kolarissa 26. Toimijakartoituskysely. Nyt voit katsoa valtuustokokoukset livenä. AJANKOHTAISTA KUNTAPILOTISTA.


Tietoa kaavoituksesta saa myös vuosittain julkaistavasta kaavoituskatsauksesta. Kaupunkisuunnittelulautakunta . Itsenäisyyspäivä: pe 6. Kaavakartta: luonnos, kaavaratkaisu a. Multalan maa-ainesalue. Saunabaari avaa ovensa.


Talviaikataulut ovat voimassa sunnuntaihin 31. Arkipyhien aattoina kirjasto on avoinna klo - 16. Näin ollen voidaan katsoa. Osallisten osalta tulee huomioida, että Liikennevirasto on 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit