tiistai 14. helmikuuta 2017

Vp lyhenne

Vp lyhenne

Kielitoimiston lyhenneluettelon mukaan tämä lyhenne kirjoitetaan Vp. Tähän luetteloon on koottu yleisiä tai eri tavoin ajankohtaisia lyhenteitä. Myönnetään sairastuneelle, jota ei syystä tai toisesta oteta varuskuntasairaalan tai terveysaseman osastolle.


VPK ~ vpk vapaaehtoinen palokunta. OSA, , (Svar) endast vid återbud. Vp = virallisesti lyhenne tarkoittaa vastausta pyydetään esteen sattuessa, mutta käytännössä se mielletään, ja sitä käytetään merkityksessä . Juhlakutsussa voi olla myös ranskankielinen R. Mietitkö, mitä kirjoittaa syntymäpäiväjuhlien, häiden tai valmistujaisten kutsuihin tai kenelle osoittaa kutsut?


Lehdessä julkaistava lyhenneluettelo voi kuitenkin olla vain suppea otos kaikista käytössä olevista lyhenteistä , sillä jo pelkästään Vp. Tutkintonimikkeistä ja oppiarvoista on käytössä pitempiä ja lyhyempiä lyhenteitä (esim. fil. maist. ja FM). Luettelossa on myös vanhoja . OKW Pk RG RSHA SA SArk SS SSD SSTP SuHS Säpo TUY US Valpo VP. AKS Akateeminen Karjala-Seura AL Aamulehti Akateemisten Naisten. Virkojen lyhenteet ja oikeinkirjoitus.


VP Vice President Aluejohtaja RIO Regional . Harjoitusohjelmissa on runsaasti erilaisia lyhenteitä. Tässä on aapinen niiden. L= laktoositon (täysin maidoton). Käytämme ruuanvalmistuksessa ainoastaan hylatuotteita.


Kirjoita puuttuva lyhenne kenttään ja paina Ilmoita. Ohessa on lueteltu joitakin asuntokaupassa, asuntojen pohjapiirustuksissa ja muissa suunnitelmissa käytettävistä yleisimmistä lyhenteistä. Vs: CRG Bad Boy rullaavana vm. Samantapaisia käännöksiä ilmaisulle V. Piti oikein tarkistaa miten kutsussa oli olihan se V. Täytyy nyt vielä ilmoittaa koko revohka juhliin. Luokitukset, lyhenteet ja värijärjestelmät.


Vp lyhenne

PARIKAAPELIT - luokitukset ja lyhenteet. NP, National President, Kansallinen. Lyhenne , In English, Suomeksi. RC, Regional Coordinator, Aluekoordinaattori. Matkailua palvelevien rakennusten korttelialue.


Vp lyhenne

SV Sanavarasto LA Laskutehtävät MT Merkintunnistus VP Visuaalinen palapeli. VP , Vice President, Aluejohtaja. Taulukko 49: VP -verbien. Pro gradu -tutkielman tarkastusprosessi.


Vp lyhenne

Lähdeviittauksissa käytettäviä lyhenteitä. YK Yhdistyneet kansakunnat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit