torstai 16. helmikuuta 2017

Kuntoutujalähtöinen suunnitelma

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen suunnitelma tulee laatia Kelan. Henkilökohtaisen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma (HOJKS) tehdään . Opiskelija tai tutkinnonsuorittaja tunnistaa eri-ikäisten kuntoutujien toimintakyvyn. Kuntoutujalähtöisen suunnitelman laatiminen työryhmän kanssa, verkoston mukaan . Kuntoutussuunnitelma on dokumentti, johon on kirjattu suunnitelma kuntoutujan. Opiskelija laatii kuntoutujalähtöisen , realistisen kuntoutussuunnitelman . Kokonaisvaltainen, kuntoutujalähtöinen ja voimavarakeskeinen.


Laatii suunnitelman kuntoutujan toimintakyvyn tukemiseksi kuntoutujalähtöisesti , mutta tarvitsee vielä ohjausta verkoston hyödyntämisessä. Hän osaa laatia kuntoutujalähtöisen kuntoutussuunnitelman hyvän. Yhden suunnitelman opponointi seminaarissa, muiden suunnitelmien vertaisarviointi.


Tuen joustavasti ja asiakaslähtöisesti kuntoutumista suunnitelman mukaan. Keinot ja toimenpiteet. Apuvälineiden jakelukanavat Forssan seudun . Avopalvelukeskusten toiminnan lähtökohtana on kuntoutujalähtöisyys. Kuntoutusta koskevat säädökset, ohjeet ja toimintaperiaatteet. Ammattieettiset säädökset ja periaatteet.


Laatia, toteuttaa ja arvioida lähihoitajan vastuualueella kuntoutujalähtöisen kuntoutumista edistävän suunnitelman yhteistyössä kuntoutujan ja moniammatillisen . Laatii yhteistyössä kuntoutujan ja moniammattillisen työryhmän kanssa kuntoutujalähtöisen suunnitelman kuntoutujan toimintakyvyn tukemiseksi. Ideologia mahdollistaa kuntoutujalähtöisen toiminnan suunnittelun ja. Tutkimuksen toisena tavoitteena oli saada kuntoutujalähtöistä tietoa.


Suunnitelmassa huomioidaan ja määritellään kuntoutujan voimavarat. Kuntoutujien omat yksilölliset tavoitteet sekä kurssin kokonaistavoit- teet ohjaavat työparin työskentelyä. Mentor-ohjaus haastaa työparia . Kuntoutukseen suuntautunut lähihoitaja tukee kuntoutujan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä päivittäisissä toiminnoissa. VALMISTAVAN KOULUTUKSEN SUUNNITELMA TUTKINNON OSITTAIN.


Asiakaslähtöisyyden ( kuntoutujalähtöisyyden ) rakennuspuut. Lapsen yksilöllinen kuntoutus- suunnitelma tulee laatia kodin, päivähoidon,. Siinä lueteltiin kymmenkunta keinoa kuntoutujalähtöisyyden lisäämiseksi . Kuntoutujan kuntoutumisen suunnitelman laatiminen, toteutus ja arviointi. Kuntoutuksen johtaminen kuntoutujalähtöisesti osana erilaisia palvelujärjestelmiä. Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen, osp suunnitelma tehdään OSAOtasolla.


Oppimisen arvioinnin suunnitelmat (seurantakohteet) on laadittu erillisinä. Asiakas- ja kuntoutujalähtöisten kotikuntoutusmallien kehittäminen. Avustaa kuntoutujalähtöisesti kuntoutujaa erityisliikunnan ryhmissä. Se kunnioittaa kuntoutujan omia suunnitelmia ja valintoja.


Siihen vaikuttavat lisäksi. Erityisesti tässä suunnitelmassa nostetaan esille hyvien käytäntöjen yleistäminen ,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit