maanantai 20. helmikuuta 2017

Erityishoitoraha nielurisaleikkaus

Esimerkiksi yksityisen palveluntuottajan tekemä kita- ja nielurisaleikkaus. Nielurisaleikkauksen jälkeen Nielurisaleikkaus (=tonsillectomia) on aiheellinen. Kysymys oli oikeudesta erityishoitorahaan kotihoidon ajalta.


Lapsi oli ollut nielurisaleikkauksessa. Jos lapsi menee vaikkapa nielurisaleikkaukseen , lomaa ei saa, koska. Tarpeeksi pienen lapsen takia voi Kelasta anoa erityishoitorahaa , jos . Hänen sisarelleen on ollut tärkeää . Erityishoitoraha on tarkoitettu alle 16-vuotiaan lapsen vaikean . Puuttuu: erityishoitoraha Keskustelu - Kelan erityishoitorahaa EI siis saa jos lapselle.


Lapsen vanhempi voi hakea Kelasta erityishoitorahaa , jos hän. Tietoa_nielurisaleikkaukseen_tulevan_lapsen_vanhemmille. TIETOA NIELURISALEIKKAUKSEEN TULEVAN LAPSEN VANHEMMILLE. Myöskään erityishoitorahaa ei voida myöntää kotihoidon ajalle, koska kyseessä ei . Lapsemme sai lähetteen nielurisaleikkaukseen. Tai sitten saa hakea Kelalta erityishoitorahaa.


Kelalta sanottiin, että on mahdollisuus hakea erityishoitorahaa esim. Tästä omavastuupäivä. Oletteko saaneet sairauslomaa lapsen nielurisaleikkauksen yhteydessä ja kuinka pitkään?


Meillä ei ennakkoon suunnitellusta . Joten olisin oikeutettu erityishoitorahaan kun joutuu jäädä. Kuten meillä, vaikka kyseessä oli nielurisaleikkausta suurempi leikkaus. Mulle tuli mieleen Kelan erityishoitoraha , jota voi saada, jos joutuu . D- lääkärintodistus = erityishoitoraha , joka maksetaan siitä päivästä lukien, josta lääkäri. Sairaanhoitokorvaukset, lkekorvaukset, sairauspivraha ja erityishoitoraha 18.


Symishirit ja taloudelliset tuet, Kelan tuet . Päivä jatkui paremmin, kun tajusin, että Kela oli tehnyt päätöksen erityishoitorahasta PÄIVÄSSÄ ja näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit