keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Hyvää yötä viroksi

Haettu sana löytyi näillä lähdekielillä: suomi. Katso sanan hyvää yötä käännös suomi- viro. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Vaikka viro ja suomi ovat läheisiä, ei kohteliaissa sanoissa juuri havaitse kielisukulaisuutta.


Viron pikavisiitti: Ole hyvä! Glosbessa, ilmaisessa online- sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. En ymmärrä: Ma ei saa aru.


Nüüd hakkame õppima eesti keelt. Nyt alamme opiskella viroa. Kell ei ole veel kaheksa. Hyvää yötä ja kauniita unia. Tulokset ( viro ) 1: Head ööd ja magusa une.


Viro (eesti keel) on itämerensuomalainen kieli, joka on. Kiitos hyvää, Entä sinulle? Myös esimerkiksi Viru-keskuksen lähistöltä löytyy hyviä ja paikallistenkin suosimia ravintoloita.


Lisää majoitusliikkeitä kohteessa Tallinna, Viro. Varaa netissä ja saat erinomaisia alennuksia hotelleista kohteessa Tallinna, Viro. Hyvä saatavuus ja erinomaiset hinnat. Lue hotelliarviot ja valitse paras . Naapurimaamme Viro on kompakti ja yllätyksellinen maa.


Siitä on nyt jo yli kaksi viikkoa, . Kaksikielinen hääpuhe Suomi - Viro : Arvoisa hääpari ja häävieraat. Auline tuplapulma, aulinet. Koska se on suuri askel ihmiselle, niin hyvät neuvot helpottavat matkaa. Matkusta auton kanssa Tallink Shuttle -laivalla nopeasti ja mukavasti Tallinnaan ja sitä kautta muualle Viroon. Automatka on edullisin ratkaisu pienellä . George Clooney esittää tyylikkäässä draamassa surumielistä palkkamurhaajaa, joka piileksii italialaisessa pikkukylässä ja valmistautuu . Virojoki river is a perfect example of how important life provider it can be in many aspects and.


Vietä viikonloppu Etelä- Virossa. Kubija hotelli-luontokylpylä tarjoaa kahden yön majoituksen, aamiaisen, illallisen, erilaista kylpylähoitoa ja aamusaunan. Mikä sanonta toimisi merkkipäivätoivotuksessa?


Oli hyvä ryömi, jossa Azalea johti ryhmää. Haapsalu Railway Station Tämä on monen virolaisen mielestä kaunein. Espanja: Buenas noches.


Usein meitä kehotettiin vaikuttamaan sukulaisiinne Virossa , jotta he. Suomi saattoi aika ajoin kyllä tarjota kiistakumppaneille hyviä palveluksia, joita joskus .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit