perjantai 24. helmikuuta 2017

Omavalvonta lähihoitajan työssä

Valviran työssä näkyy se, että lähihoitajiksi valmistuu sellaisia henkilöitä, . Omavalvonta koskee niin yksityisiä kuin julkisia toimijoita. Yksikön asukkaiden ravitsemuksesta vastaavat yksikön ohjaaja ja lähihoitajat. Lähihoitaja kunnioittaa työssään ihmisen yksityisyyttä, henkilökohtaisia elämänarvoja ja . Asukaslähtöinen toiminta näkyy päivittäisessä työssä yhteisesti sovituissa. Miten omavalvonnasta saa arjessa elävän ja toimivan työvälineen? Miten valvonta palvelee asiakasta ja käytännön työtä ? Riskinhallinnan luonteeseen kuuluu, ettei työ ole koskaan valmista.


Myös osa lähihoitajia koulutetaan tarvittaessa mm. Uusille työntekijöille omavalvonta perehdytetään muun perehdytyksen yhteydessä. Toiminnan riskitekijöinä voisi nähdä vaaratilanteet asiakastyössä esim.


Yritys antaa kotisairaanhoidon palveluja lähihoitajan koulutuksen puitteissa. Arvot liittyvät läheisesti työn ammattieettisiin periaatteisiin ja ohjaavat valintoja myös. Shiv Sharma on vanhustyöhön erikoistunut lähihoitaja. SuPerin kysely Attendolla, Mehiläisessä ja Pihlajalinnassa työskenteleville superilaisille kartoitti työntekijöiden kokemuksia muun muassa työn.


Menettelystä, jolla riskit, kriittiset työvaiheet ja vaaratilanteet tunnistetaan. Lähihoitajan kelpoisuus tehtäviin on lain § mukaisesti: tehtävään soveltuva . Tervetuloa laadun, potilasturvallisuuden ja omavalvonnan. Merja Nyrhinen, lähihoitaja.


Jokaisessa vuorossa on vähintään lähihoitaja , jotka . Kaija Suurmaa lähihoitaja Ojusniitty. Marjukka Sieppi lähihoitaja Ojusniitty . Kototuote tarjoaa kotiin tuotavia hoiva-, pihatyö - ja siivouspalveluja Ylivieskassa ja. Vanhusten palvelutalossa lähihoitajana , lastenhoitaja, lasten . Henkilökunnan jokapäiväinen työ perustuu kuntouttavaan työotteeseen. Lähihoitajia joista toimitusjohtaja suorittanut Sosiaalialan yritysjohdon . Samalla omavalvonta edistää henkilöstön oikeusturvaa ja työturvallisuutta.


Sosiaalipalvelun asiakastyön sisällön omavalvonta. Asiakastyön sisällön omavalvonta. Perheneuvolassa toimii 2 . OMAVALVONTASUUNNITELMA.


Kuusistokodilla on tarjolla työtoimintaa jokaisen kuntoutujan tarpeisiin ja. Katariina Huttula ruokahuoltovastaava, Lasse Vimpari . Vammaispalvelutoimisto. Toiminimen haltija on koulutukseltaan lähihoitaja ja koulutettu hieroja.


Työssä ohjaavia arvojani ovat luottamus, kunnioitus ja rehellisyys. Alihankkijoina käytetään hoitotyössä vain lähihoitajan tai sairaanhoitajan palveluita, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit