keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Asunnossa käyty

Asunnossa käyty
Asunnossa käyty

Jos asukas huomaa, että asunnossa on käyty ilman lupaa, niin asiassa kannattaa olla aina ensiksi yhteydessä omaan isännöitsijään. Mitä asukas voi tehdä, jos huomaa, että asunnossa on käyty hänen poissa. Taloyhtiön edustajalla on oikeus käydä asunnossa , jos yhtiön . Kun seuraava päivä valkeni, kävi ilmi, että myös rivitalon toisessa asunnossa oli käyty yön tunteina asukkaiden nukkuessa. Asunnosta oli kadonnut lompakko.


Viestissä tulee olla tieto, kuka asunnossa on käynyt, milloin asunnossa on käyty ja käynnin syy. Jos huomaat, että asunnossasi on käyty ilman . Eilen kotoa poissaollessani asunnoissani on käyty. Joita on lisäkseni vuokranantajalla sekä isännöitsijällä.


Asunnossa käyty

Mun keittiössä ei toimi valot, . Toukokuussa Helsingin Kontulassa oli käyty varkaissa yöaikaan useassa asunnossa taloyhtiön ollessa putkiremontissa. Ilmoitin ja asunnossa oli silti käyty. Tavaroihini jotka ovat huomattavan arvokkaita on tullut pari pientä naarmua. Ilmeisesti info ei ollut kulkenut ettei asuntooni . Keskiviikkona tuli ilmi, että Pielavedellä Puustellintiellä oli käyty.


Asunnossa käyty
Asunnossa käyty

Jälkien perusteella varas oli pyrkinyt useampaankin asuntoon , mutta ei ollut . Tapauksessasi tulisi siis arvioida oliko asunnossasi käynti oikeudetonta ja tehtiinkö se. Hän epäilee, että asunnossa on käyty lähes päivittäin viimeisten kahden viikon ajan, vaikka hänellä on turvalukot ovessa. Asunto-osakeyhtiön talonmies Matti Rask kertoo, että erään taloyhtiössä asuvan vanhuksen asunnossa oli käyty sisällä. Samoin jos palaa vaikka lomamatkalta kotiin ja huomaa, että asunnossa on käyty sillä aikaa, tulisi ilmoittaa heti poliisille. Nahkatakkipoika oli taas kylässä ja ainakin klo 04.


Sen tarkoituksena on helpottaa sisäänpääsyä ja ilmaista, onko asunnossa käyty , jotta et enää joutuisi yllätetyksi. Sinulla on teräksinen palo-ovi, ja Hector asensi . Muistaakseni lähes poikkeuksetta huoltomiehet ja muut ovat myös jättäneet minulle lapun, mikäli asunnossa on käyty poissaollessani. Miten paljon kiinteistönvälittäjän pitää kertoa ostajalle asunnosta ? Pitääkö kertoa , jos asunnossa on esimerkiksi käyty huumekauppaa tai .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit