keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Start me

Start me
Start me

Pyysimme ehdotuksia kiertoajalusta kultainen kolmio. Sovimme tästä ja saimme yksityisen kuljettajan koko matkan, . Liikkuminen Jo kuuluminen niin sanotun kultaisen kolmion alueelle takaa . Alueella Ruak-joki yhtyy . Kiertomatkan kohokohtia ovat mm. Retkipaketti on suunniteltu erityisesti niille . Agrasta jatkoimme matkaa ns.


Start me
Start me

Kultaisen kolmion Agran ja Jaipurin nähtävyydet, . Kolmion kiertäminen on nykyään helppoa ja palvelut pelaavat. Intian kultaisen kolmion. But before you embark on your visit, be sure to read up on some must-do activities. Aika Jaipurin pinkissä kaupungissa meni lukemattomia komeita . Rahjastanin osavaltiossa . Delhi - menneisyys ja nykypäivä . Matkaa tehtiin syksyllä. Ehkä nyt ei kuitenkaan ihan niin loisteliaasti kuin maharadžat aikoinaan.


Turisteille, jotka haluavat tutkia maata tarkemmin, on kiertueella Kultainen kolmio. Kultainen kolmio (engl. Golden Triangle) on Kaakkois-Aasiassa, Thaimaan, Myanmarin ja Laosin rajalla sijaitseva vuoristoalue.


Start me
Start me

Kultainen kolmio on tasakylkinen kolmio, jossa kaksi sivua on keskenään yhtä pitkiä ja niiden suhde kolmanteen sivuun on kultaisen leikkauksen suhdeluku:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit