tiistai 21. helmikuuta 2017

Auton rekisterinumero omistajan nimellä

Auton rekisterinumero omistajan nimellä

Tiedän toki että rekisterinumeron perusteella saa autonomistajan tietoja selville. Mutta saako jostain selville ajoneuvon rekisterinumeron sen omistajan nimen. Autoon oli jäänyt valot päälle ja sain omistajan tiedot hetkessä. Tarkista auton tai muun ajoneuvon tiedot. Hakulaajuuksina on valittavissa suppea tai laaja . Sen tiedän, että rekisterinumeron perusteella saa omistajan tiedot,.


Voihan se auto olla jonkun muun nimellä , millä tämä henkilö ajelee! Selvitä kätevästi autojen malli, omistaja - ja haltijatiedot helposti tekstiviestillä. Hae ajoneuvon tiedot ja historia helposti.


Hae rekisterinumeron avulla Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ajantasaisia auton , matkailuauton , kuorma- auton , . Julkiset ajoneuvotiedot -palvelusta saa rekisteritunnuksella tai. Palvelun maksullisesta osuudesta saa tiedot ajoneuvon omistajista ja . Maksullisella tekstiviestillä voidaan saada ajoneuvosta monenlaisia tietoja, kuten omistajan kotiosoite ja rahoitusyhtiön nimi. Vastauksena saat kyseisen auton merkin, mallin ja tekniset tiedot, rekisteri ja rasitustiedot sekä nykyisten omistajan ja haltijan nimet sekä kotipaikkakunta. Julkaistu aineisto sisältää liikennekäytössä olevien henkilöautojen.


Auton rekisterinumero omistajan nimellä

Rekisteritietojen avaamisen tavoitteena on lisätä rekisteritietojen. Tee historiakysely tästä syöttämällä rekisterinumero sille varatttuun kenttään. OK Osla Hlg, Osla- Auto Loviisantie 1 . Anna rekisterinumero niin saat tiedot omistajasta ja käyttöhistoriasta. Osoitetiedot voit salata väestörekisteristä, mutta sen että nimeäsi ei saa auton rekisterinumerolla et helpolla voi.


Siihen tarvitaan turvakielto ja sitä ei saa ilman . Omistajien lisäksi Trafilta saa tietoa auton katsastushistoriasta, . Rekisterinumeron perusteella autoista voi kysyä niiden omistajuuteen liittyviä tietoja. Erikoiset rekisterikilvet ilahduttavat niin ohikulkijoita kuin auton omistajaakin. Yksi erikoiskilven omistajista on Hanne Lehtinen. Jos oman nimen saa kolmella kirjaimella ja yhdellä tai kahdella numerolla rakennettua, niin sitä . Paikalle, jonka kohdalla luki selvästi ja isolla VARATTU ja lisäksi auton rekisterinumero. Veli harkitsi hetken kysyvänsä auton omistajatiedot poliisin rekisteristä ja menevänsä omistajan ovelle.


Hän tyytyi kuitenkin vain kirjoittamaan asialliskiukkuisen lapun auton. Veli oli pitkään luullut, että nimi Andé on väännös Antista. Kaveri tietää nimeni ja osoitteeni, eikä hän niitä turhaa kysellyt.


Meillä saattaa olla kaverin auton rekisterinumero tallessa. Paluupostissa tulee omistajan ja auton tiedot, eikä maksa kuin muutaman sentin. Auton omistaja oli Torniolainen liikemies. Palveluissa näkyvät kuitenkin nimesi ja ajoneuvosi tiedot. Tällöin tietosi eivät välttämättä näy esimerkiksi autoliikkeissä ja huoltoyrityksissä asioidessasi.


Auton rekisterinumero omistajan nimellä

Numeropalvelusta saat myös auton , moottoripyörän, mopon, perävaunun tai siirtokilven sekä ajoneuvon omistajan tiedot rekisteritunnuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit