maanantai 20. helmikuuta 2017

Passin voimassaolo

Passin voimassaolo

Useat maat edellyttävät, että passi on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Siksi kannattaa tarkistaa maakohtaiset . Lue tärkeää tietoa passi - ja viisumisäännöistä TUIn lomakohteissa. Passi - ja viisumisäännöt vaihtelevat maittain. Tarkista passisi voimassaolo hyvissä ajoin . Matkustusasiakirjoja ovat passi ja henkilökortti, joita voit hakea Suomessa. Poliisin myöntämiä henkilöllisyyttä osoittavia asiakirjoja ovat passit ja henkilökortit, ja molemmista on voimassa useita eri-ikäisiä versioita.


Kolmen tai kuuden kuukauden . Eri maissa on erilaiset edellytykset siitä, kuinka kauan passin pitää olla voimassa matkan päättymisen jälkeen. Jos passi on menossa vanhaksi, . Kaikilla Schengen-alueen ulkopuolelle matkustavilla tulee olla passi , jonka useimmiten pitää olla voimassa kuusi kuukautta matkan pää. Sinun on esitettävä voimassa oleva henkilötodistus tai passi , kun matkustat johonkin Schengen-sopimuksen ulkopuoliseen maahan tai olet . Väliaikaisen passin saaneen yhä voimassa oleva varsinainen passi mitätöityy. Suomen passilla voi matkustaa ilman viisumia lähes 1maahan.


Passin voimassaolo

Suosittelemme, että passi on voimassa kk matkan päättymisen jälkeen aina Euroopan ulkopuolelle, esimerkiksi Turkkiin matkustettaessa. Valtioiden passi - ja. Lontoon-suurlähetystö hakee johdon assistenttia toistaiseksi voimassa. Kohdemaan edustustosta voit tarkistaa passeihin ja viisumeihin liityvät määräykset.


Passin voimassaolo
Passin voimassaolo

Alaikäinen lapseni matkustaa yksin (tai ilman toista huoltajaa) Britanniaan, . Kesälomillaan ulkomaille suuntaavien suomalaisten kannattaa tarkistaa passinsa voimassaoloaika viimeistään nyt. Lisäksi passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumin voimassaolon päättymisen jälkeen. Venäjän-viisumin saannin . Esimerkiksi Turkki on muuttanut matkustussäädöksiään vuoden alussa niin, että passin täytyy olla voimassa viisi kuukautta maahan . Siirry kohtaan § - Passin myöntäminen voimassa olevaa passia peruuttamatta - Passin myöntäminen voimassa olevaa passia. Lentäminen ja passin voimassaoloaika ovat kysymyksiä, joita harvalle ehkä tulee eteen koskaan. Minäkään, hyper tarkkaavaisena aina . Suomen ja Viron kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle kuukauden mittaisille matkoille Israeliin.


Matkustajan passin tulee kuitenkin olla voimassa vähintään. Passin voimassaoloaika on enintään viisi vuotta. Vain voimassaoleva passi kelpaa . Schengen-maissa liikkuessasi sinulla on oltava mukana hyväksytty ja voimassa oleva matkustusasiakirja. Passin tulee olla voimassa kuukautta matkan jälkeen. Passin on oltava: - koneellisesti luettava - passissa on oltava . Ennen matkaa on hyvä tarkistaa, että passisi on voimassa , ja mahdolliset viisumit on hoidettu ajoissa.


Passin voimassaolo

Täältä löydät lisää tietoa passi - ja viisumiasioista. Passia haetaan sähköisesti tai henkilökohtaisesti poliisin palvelupisteessä asioimalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit