keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Tilitoimisto kiinteä hinta

Kirjanpidosta veloitetaan kiinteä kuukausihinta asiakkailta, jotka antavat. Miksi kiinteä hinta on paras? Jokainen asiakas on yksilö. Joku hinnoittelee työnsä . Tilitoimistojen vertaileminen varsinkin hinnan suhteen on lähes mahdotonta.


Tilinpäätöksen ja veroilmoituksen hinta voi siis olla kiinteä tai tuntiperusteinen. Kirjanpito tarjotaan sinulle aina kiinteällä kuukausihinnalla sisältäen. Accountor Go palvelussa on kiinteä kuukausihinta , joka sisältää kirjanpidon, sekä . Osa tilitoimistoista kuitenkin perii kiinteän hinnan lisäksi erillistä tuntihintaa esimerkiksi tilinpäätöksestä tai veroilmoituksen tekemisestä.


Palvelupakettien hinnoittelu perustuu kiinteään kuukausittain laskutettavaan. Käytämme aina kiinteää kuukausihintaa , joka sisältää tavanomaisten tilitoimistopalvelujen lisäksi. Accado Oy Ab:n Mikael Donnerin mukaan kiinteä hinnoittelu voi helpottaa myös palvelun tuotteistamista. Hinnan taakse voi pakata useamman palvelun, . Ennalta sovittu kiinteä kuukausihinta on kaikista suosituin mallimme. Täyden palvelun tilitoimisto.


Tilitoimisto kiinteä hinta

Voit valita oman palvelusisältösi alla olevista malleista ja hinta määräytyy sen mukaan. Tämä sopii yrittäjälle, joka tahtoo parasta palvelua ja kiinteän hinnan. Volumilaiset hoitavat kirjanpitosi luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Googlaile joku pienen paikkakunnan tilitoimisto vaikka juupajoelta.


Hinnoittelu on kiinteä kk hinta joka sisältää ihan kaiken, myös . Kiinteä hinta on reilu sekä asiakkaalle, että tilitoimistolle. Yrityksille, joilla on vähän kirjanpitotapahtumia, meillä on toimiva pakettiratkaisu – kiinteään kuukausihintaan. Onko sinulla pienyritys? Oletko ajatellut, että . Kiinteä kk- hinta tasaiselle tositemäärälle tai reilu tuntihinta muuttuville tilanteille.


Awita Oy tarjoaa asiakkaalle mitoitetut taloushallinnon palvelut ja yrityspalvelut kiinteään vuosihintaan. Alta näet tärkeimmät hinnoitteluumme vaikuttavat . Tilityyn asiakkaana maksat kirjanpitopalveluista kuukausittain kiinteän. Esimerkkipaketit sekä niiden hinnat löydät kohdasta kirjanpitopalveluiden kustannukset . Taloushallinnon ulkoistaminen ja tilitoimiston valitseminen ovat tärkeitä päätöksiä. Kehotan peräänkuuluttamaan tilitoimistolta läpinäkyvää hinnoittelua. Hinta voi olla myös kokonaan kiinteä , jolloin kuukausittain . On perusteltua pyytää palvelut kiinteään kuukausihintaan , ja myös . Selvitä hinta tilitoimiston kanssa aina etukäteen säästyäkseesi yllätyksiltä.


Tilitoimisto kiinteä hinta

Yksi hyvä tapa on sopia kiinteä kuukausimaksu, johon kuuluu kirjanpito ja . Laskutukseni perustuu tositteiden, tiliotetapahtumien, alv-velvollisuuden ja. Laskuttaa voin sovittuun kiinteään kuukausihintaan tai sitten . Käytössämme on pääasiassa tuntiperusteinen hinnoittelu, mutta tarpeistasi ja toiveistasi riippuen neuvottelemme myös reilun, kiinteän hinnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit