keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Pubivisa järvenpää

Palkinnot: I: € lk II: € lk. Toisin sanoen jos pubivisassa mukana on joukkuetta saa voittaja pistettä, toiseksi tullut pistettä,. KESKIVIIKKOISIN klo EIKAN PUB Pubi Visa Tule, nauti, voita. Aitoon Kirkastusjuhlat.


Musiikkia ja tapahtumia kahdessa kerroksessa. Tilaa noin 7sadalle rennolle illanviettäjälle. Perjantaisin ja lauantaisin klo 21. Keskiviikkoisin klo 18. Missäs päin käyt pubivisassa ? Järvenpään kaupunginjohtaja.


Monipuolisessa visassa on . Kerää oma 1-hengen joukkueesi ja tule tietämään! Jos et tiedä niin arvaa, . Yleisön pyynnöstä järjestämme torstaisin pubivisan klo 18. Created by Baaripähkinä. Suomen suosituimpaan pubivisaan ! Juontaja Pekka Airos tarkistamassa Pikku Hanhen pubivisan vastauksia. Tiistain pubivisa ja keskiviikon musavisa ovat nopeasti keränneet vakiintuneen.


Yhdistys tarjoaa osallistujille kierroksen, joka ei riipu. Kolmen lapsen vanhemmat väsäävät . Visailla voit yksin tai porukalla ja viikon voittaja palkitaan, lisäksi syyskauden parhaat palkitaan lisäpalkinnoin. Kaj-Erik Gustafssonin sovituksia ja Ahti Kuorikosken sovittamia lauluja Siionin Kanteleesta.


Guido Kriik, puhumassa pastori Tapio Kiviranta. Kari Vuorisalo Kevyesti harmonikalla. Pubivisa Spaunassa joka torstai 28.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit