keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Työn perustana olevan tiedon hallinta hoito ja huolenpito

Työn perustana olevan tiedon hallinta hoito ja huolenpito

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Työn perustana olevan tiedon hallinta. Oman toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi. HOIDON JA HUOLENPIDON JAKSOLLE. Työmenetelmien , - välineiden ja materiaalin hallinta.


HOITO JA HUOLENPITO , Opetussuunnitelmaperusteinen koulutus. Sairaanhoidon ja huolenpidon tutkinnonosan näyttö voidaan suorittaa. TYÖN PERUSTANA OLEVAN TIEDON HALLINTA. Vanhusten kotihoito ja huolenpito. Lähihoitajan ammattitaito on hoito – ja huolenpitotyön.


Tietää hoito - ja kasvatustyön prosessin ja suunnitelmallisen tavoitteellisen. Mitä tarkoittaa työn perustana olevan tiedon hallinta ? Kodeissa tapahtuva hoito , huolenpito , kuntoutus, kasvatus ja. Tutkinnon osa: Sairaanhoito ja huolenpito , Ammattiosaamisen näyttö nro 5. Opiskelija: Matrikkelinro:.


Työn perustana olevan tiedon hallinta hoito ja huolenpito

Kuntoutumis en tukeminen. Hoidon ja huolenpidon tutkinnonosan näyttö voidaan suorittaa toimimalla laatii hoitoa ja huolenpitoa. Arvioinnin kohde Arviointikriteerit. Työpaikkoja tarjoavat mm. Laatii hoitoa ja huolenpitoa edistävän suunnitelman osana hoito - ja huolenpitotyön.


Käytät ammatillista tietoa perustelujen pohjana. I Lapsen kasvun ohjaus ja huolenpito näytössä arvioidaan seuraavat . Hoito ja huolenpito (osp). SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PERUSTUTKINTO SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PERUSTUTKINTO AMMATILLISEN PERUSTUTKINNON .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit