perjantai 29. huhtikuuta 2016

Turun terveyskeskus ajanvaraus

Turun terveyskeskus ajanvaraus

Asemakohtaiset ajanvarausnumerot ja mahdolliset poikkeusaukioloajat. Terveysasemalta otetaan yhteys asiakkaaseen tunnin kuluessa joko sähköisesti tai puhelimitse riippuen yhteydenoton syystä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden vastaanotoille voi varata ajan puhelimitse tai sähköisen ajanvarauksen , eTerveyspalveluiden kautta.


Turun terveyskeskus ajanvaraus

Yhteys otetaan terveysaseman. Osaan palveluista tarvitaan . Sinuun otetaan yhteyttä joko sähköisesti tai puhelimitse riippuen yhteydenoton syystä tunnin kuluessa terveysaseman aukioloaikana. Arkisin oma terveysasema on ensisijainen hoitopaikkasi kaikissa. Turussa toimii kuusi terveysasemaa, kaksi lähipalvelupistettä ja ruotsinkielinen. Pansion terveysaseman ajanvaraus palvelee ma–pe klo 8. Mäntymäen terveysaseman 2. Ajanvaraus ja neuvonta puhelimitse.


Terveyskeskukset ja sairaanhoitopiirin yksiköt voivat tilata tutkimukset. Jos olet saanut oman terveyskeskuksesi kautta ajanvarauksen Salon, . Tykslabin Varissuon terveyskeskuksen polikliinisessa. Vuoronumerolla ilman ajanvarausta palvelemme edelleen . Terveysaseman kaikki ajat lääkäreille ja sairaanhoitajille varataan ajanvarausnumeroista.


Turun terveyskeskus ajanvaraus

Turun alueen yhteispäivystys Savitehtaankatu Turku. Kun soitat terveysaseman ajanvaraukseen ja puhelinlinja on varattu, voit . Kymmenet asiakkaat saapuvat yhä päivittäin Tyks laboratorioihin ilman ajanvarausta. Huhtikuun alusta ajanvaraus päätettiin ottaa käyttöön, . Pihlajalinna Turku on uusi täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala Turun ydinkeskustassa.


Lääkärikeskuksessa toimii noin kokenutta yleis- ja . Löydä lähin Mehiläisen toimipiste ja erikoisasiantuntija ja varaa aika tästä! Svenskspråkig tidsbeställning Näytä numero. Voit valita vakuutusyhtiösi vahvistaessasi ajanvarauksen. Arkipäivisin päivystys on terveyskeskuksessa , ajanvaraus ma-pe klo . SYNLAB Turku sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa osoitteessa Brahenkatu 6. Tarjoamme magneettitutkimukset, mammografian.


Lääkärin ja hoitajan vastaanotoille ajanvaraus aamuisin. Hammashoidon päivystys. Päivystysvastaanotot ajanvarauksella puhelimitse p. Maskun terveyskeskus , puh. SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN AJANVARAUKSET.


Turun toimipiste on avoinna klo 7:– 12:ja puhelinpalvelu on avoinna klo. T-sairaalassa, Savitehtaankatu Turku Keskitetty .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit