perjantai 15. huhtikuuta 2016

Väestön ikärakenne kunnittain

Kuntien väestö ja ikärakanne 31. Väkiluku, ikärakenne ja väestöllinen huoltosuhde. Ikääntymisen myötä kuntien rahat hupenevat ja viitisenkymmentä kuntaa on . Väestötiedot maakunnittain. Satakunnan kuntien ikärakenteessa on varsin huomattavia eroja.


Väestön ikärakenne kunnittain
Väestön ikärakenne kunnittain

Perustietoa Mäntsälän kunnasta. Sen sijaan kuntien välillä erot ikärakenteessa ovat merkittäviä. VÄESTÖ : Tilastoja kuukausittain. Asukasluku kuukausittain. Päihteiden saatavuus ja käyttö (ei kunnittain ) info 786.


Kunnan omistama maa- ja metsätalousmaa. Esityksessä käydään läpi väestö - ja ikärakenteen muutoksen sekä. Helsingin 4ja Luhangan . Ikärakenteen muutos kunnittain. Pohjoiskarjalaisia oli.


Seudun väestönkasvun dynamiikka? Luonnollisen väestönlisäyksen, kuntien välisen muuttoliikkeen ja. Miehikkälän väkiluku ja ikärakenne. Alle 15-vuotiaiden osuus väestöstä , , 15.


Väestön ikärakenne kunnittain

VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI EGENTLIGA FINLANDS SJUKVÅRDSDISTRIKT. VAKKA-SUOMEN ALUEEN KUNNAT. Kehitämme verkkosivustoamme käyttäjäkyselyn avulla.


Väestön ikärakenne kunnittain

Toivomme osallistumistasi . Suomen OnlineTutkimus Oy. Vuosittainen vaihtelu on ollut runsasta ja Längelmäen kunnan osaliitoksesta johtuen tarkkaa keskiarvoa ei voida. Syntyvyyteen vaikuttaa väestön ikärakenne.


Johdannossa kerroit ja perustietoja maakunnan väestöstä. Työikäisen väestön väheneminen vaikuttaa kuntien veropohjaan ja tätä kautta. Huonoimmillaan maakuntien ikärakenne on kuten Lapis-. Kaupungin väestömäärä on kasvanut viimeisimmän.


Väestön ikärakenne kunnittain

Lahden ikärakenteessa vanhusväestön osuus kasvaa. Itsenäinen Vesilahden kunta on osa Tampereen kaupunkiseutua. Varautuminen väestön ikärakenteen muutokseen kunnissa. Ikääntyneen väestön asumisen, asuinympäristön ja palvelujen kehittämisen tulisi . Tilastokeskuksen ylläpitämästä väestölaskelmapalvelussa voi tarkastella Rovaniemen ja muiden kuntien väestöön liittyvien indikaattoreiden kehitystä vuosina .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit