torstai 28. huhtikuuta 2016

Referaatti särmä

Referaatti särmä

Referaatti kirjoitetaan selkeällä asiatyylillä. Hyvä referaatti on objektiivinen, selostava, kattava, selkeä ja tiivis. EI OLE REFERAATTI Lukijan voitavan ymmärtää aine, vaikka hän ei olisi lukenut pohjatekstiä. Aineistoon viittaaminen.


Oppilaan tukena on jokaisesta tekstilajista selkeä ”Näin teet” -ohje. Kun suunnittelet aineistopohjaista tekstiä, etene pohjatekstin avaamisessa ja oman tekstin suunnittelussa seuraavien ohjeiden avulla. Suomen kieli ja kirjallisuus. Kurssin aikana luetaan siis kaksi kaunokirjallista . Tekstitaitoja ja esseetehtäviä harjoitellaan monipuolisesti . Ainoa viite aiheeseen on Laitisen esseen referaatti , jossa . Kielten katoamisesta ( referaatti AL:n artikkelista) File. Kieli ja tekstit Piste 8).


Onnistunut referaatti on objektiivinen, selostava, selkeä, tiivis ja . Regulamin rady rodzicw podstawa prawna. Nkkulmia liikuntapedagogiikkaan referaatti Pressmeddelande ylimrisest muutoksenhausta hallintoasioissa Hae . Lopultakin saan ladata tämän kuvan! Tehtäviä digikirja kk. Vietän koko jakson alusasussa. Vitsailin, vain yksi kohtaus – älä missaa sitä, Cuoco . Tämä on Kiimingin ja Limingan lukion yhteinen äidinkielen ja kirjallisuuden opiskelusivusto.


Meillä on käytössä Särmä -oppikirja ja -tehtäväkirjat (Otava). Opintojaksoon kuuluu kaksi numeroin arvioitavaa suoritusta: kommentoiva referaatti oman alan artikkelin pohjalta tai vaihtoehtoisesti essee ja pienimuotoinen . Kaikilla äidinkielen kursseilla käytetään oppikirjana Särmä -sarjan kovakantista. Saarikiven, Salon ja Torkin toimittamaan käsikirjaan Särmä. Esimerkissä (7b) oppilaan tulee arvioida, miten referaattien. Haloja synnyttävien kiteiden särmät ovat tavallisimmin millin luokkaa, eli ne ovat paljon suurempia kuin valon aallonpituus.


Lähettänyt Unknown klo . Valitse aloitus Särmä -oppikirjan s. Palauta kirjoitelma omaan äikkäkansioon Driveen. Lue novelli ja tee äikkävihkoon tehtävät Särmä s. Find your adidas Men - Training - Bags at adidas. All styles and colours available in the official adidas online store. Foods that fight fibromyalgia -kirjan referaatti lukijan pyynnöstä. Katso Särmä -tehtäväkirjasta sivulta A- ja C-kohtien kysymyksiä ja yritä sitä kautta saada sisältöä tekstiisi.


Ensimmäisen version arvosana 15 . Se on vähän kuin tekisi referaatin päiväkirjastaan ja laittaisi sen julki, hän. Paavo Ruotsalaisessa oli särmää , sanoo laulaja Juha Pikkarainen. Oliko vastauksessa välttämätöntä tarkastella ironiaa, jos humoristisia piirteitä on käsitelty? Särmä Kyllä humoristisuus riittää ja tietenkin sen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit