tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kiinalainen rekisterikilpi

Ilta-Sanomat bongasi kiinalaisen Maxus-retkeilyauton keskellä. Islannin rekisterikilpi 1. Rekisterinumero kuuluu presidentille. PNG, Papua-Uusi-Guinea. PRC, Kiinan kansantasavalta. Sanmingin sijainti Kiinan Fujianin maakunnassa.


Sānmíng Shì) on prefektuuritason kaupunki Kiinan Fujianin maakunnan . Shanghaissa rekisterikilpien hankinta on tehty vielä astettakin vaikeammaksi. Mahtaako netistä löytyä sivustoa, mistä näkisi, millaisia rekisterikilpiä missäkin maassa käytetään? Jäi mietityttämään, että minkä maalainen . Kiinassa on erittäin paljon autoja. Ranskan edesmenneen presidentin Charles de Gaullen on väitetty tokaisseen, että Kiina on suuri maa, jossa asuu paljon kiinalaisia.


Päivä määräytyy rekisterikilven viimeisen numeron mukaan. Tärkeä kriteeri on myös, että rekisterikilpi ei saa olla millään tavalla. Kiinalainen mies pyöräilee savusumussa pekingissä. Kuvan kuvausta ei ole saatavilla. Puuttuu: kiinalainen Saako pyöränkuljetusteline peittää auton rekisterikilven?


Jos peität rekisterikilven vaikkapa pakkausteipillä, poliisi puuttuu varmasti asiaan,. Aiemmin kiinalaiset kopioivat länsimaisia autovalmistajia – Uusi superauto . Kiinan pääkaupungissa on autoja enemmän kuin Suomessa. Kasvavien ruuhkien takia arpa ratkaisee, kuka saa autoon rekisterikilvet. Australiassa on myyty ennätyshintaan rekisterikilpi , jossa on. Media kertoi, että yksinumeroisen rekisterikilven osti kiinalais -australialainen . Rapainen ja pölyinen alkukevät tuppaa sotkemaan autojen rekisterikilpiä.


Voiko autoilija saada sakot, jos rekisterikilpi jää kuran alle piiloon? Talven lumisateissa ja loskakeleissä rekisterikilpi usein kuitenkin. Olosuhteiden takia piiloon jääneet rekisterikilvet saattavat aiheuttaa.


Kouvolalla ja Vuosaaren satamalla kilpailua Kiinan rautatieyhteydestä — ”Onko . Dubaissa autokuskit saattavat pian saada autoihinsa aivan uudenlaiset rekisterikilvet. Toukokuussa alkavassa kokeilussa testataan, miten . Ei likaannu ehkä niin paljon kuin rekisterikilven kohilla. Tarjouskilpailu rekisterikilpien valmistamisesta ja toimittamisesta.


Kiinan motiivit päästösäästöihin ovat selkeän itsekkäitä, keskustelun. Shanghai kontrolloi oikeuksia myymällä rekisterikilpiä huutokaupassa. Iso-Britannia suunnittelee ekoautoille vihreitä rekisterikilpiä. Niiden lisäksi Uberin kanssa kilpailee kiinalainen start-up Didi Kuaidi, jonka. Autoilun kasvua rajoitetaan sääntelemällä rekisterikilpien.


Kuljettaja pakeni kolaripaikalta Torniossa, rekisterikilpi jäi. Norjan lohta kuljetetaan pian junalla Narvikista Kiinaan – lohijunan matka kestää . Osa kaupngeista taas on lopettanut uusien rekisterikilpien antamisen. Eteläisen Kiinan liikennettä valvomaan pystytetyt kamerapylväät eli peltipoliisit. Myyntiin on tullut laitteita, joiden avulla rekisterikilven numerot . Jos auton rekisterikilpi on peitossa, järjestelmä ei havaitse ajoneuvon. Juanin kurssi alimmillaan lähes kymmeneen vuoteen – Kiinan.


Kirjoita haluamasi teksti ja fontti. TURBO ( Kiinan Poppy) TROPICAL Made in China.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit