perjantai 22. huhtikuuta 2016

Popplet käsitekartta

Popplet käsitekartta
Popplet käsitekartta
Popplet käsitekartta

Mind map ja käsitekartta ovat oivallisia työkaluja, kun haluat jäsentää laajan tiedon selkeään graafiseen muotoon, esim. Rekisteröitymällä palveluun saat tehdä käsitekarttaa ilmaiseksi. Voit tehdä Popletteja ilmaiseksi myös kirjautumatta. Popplet soveltuu käytettäväksi esikoulusta . Tässä muutama esimerkki . See what people are saying and join the conversation. Se toimii sekä mobiilisovelluksen että selaimen kautta.


Popplet käsitekartta

Monet opiskelijat ovat . Suunniteltiin Keynotella esityksen sisältö diat. Tallennettiin kuvaksi, jotta voidaan . Jälkimmäisellä on helpompi hallita käsitekarttoja , jos niitä on useita. Aloitetaan käsitekartan.


En ollut ikinä ennen käyttänyt popplet. Sivua oli helppo käyttää. Siellä pystyn tehdä jatkossakin käsitekarttoja. Kävimme ensin yhdessä läpi pienen muistutuksen siitä, mitä käsitekartat ovat, sekä lyhyt esittely ohjelmaan. Liitä popplet käsitekartta onedriven kansioosi tai tulosta valmiina.


Padeilla niitä voi tehdä yksin, mutta tietokoneilla . Tsemppiä ja työniloa kaikille! Olen käyttänyt ilmaisversiota ja tallentanut tekemäni kartan iPadin kuviin. Sen jälkeen olen tyhjentänyt kartan ja . Tukee yhteisöllistä työskentelyä.


Karttoihin pystyy lisäämään tekstiä, kuvia ja piirroksia. Sovelluksesta on saatavilla . Uskon kumminkin, että etäopiskelu on myös hyödyllinen tapa opiskeluissa jatkossa. Lisää kuvaa,tekstiä,linkkejä yms. Aiheet : a) Turistin Porvoo b) Lintujen kevätmuutto . Tunnisteet: ilmainen, käsitekartta , lite, miellekartta, popplet.


ICT and the use of modern pedagogy in high school, content mainly in english and nbsp;finnish, e-learning, mobile learning, EdTec, Tvt lukio filtered by popplet. Ilmaiseksi sillä saa koota miellekarttaa, joihin voi . Ladattavissa maksullisena myös Applen laitteille. Käsitekarttojen luomiseen tarkoitettu ohjelma.


Kuvien viereen voi kirjoittaa sanoja venäjäksi tai hahmoille voi kirjoittaa myös puhekuplia. Vaihtoehtoinen käsitekartta voisi olla sellainen, johon kerätään ne kuvat ja tunteet, joita . Työvälineeksi valikoitui sähköinen käsitekartta , joka laadittiin viidelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit