tiistai 26. huhtikuuta 2016

Lisäennakko 2018

Lisäennakko on korvannut ennakon täydennysmaksun, joten älä siis maksa. Henkilöasiakkaat ovat voineet maksaa 31. Näin haet ennakkoveroa ja lisäennakkoa OmaVerossa. Ennakon täydennysmaksun korvaa lisäennakko.


Jos ennakoita ei täydennä tammikuussa, seurauksena on huojennetulla viivästyskorolla kuorrutettu jäännösvero. Muutoksen jälkeen viimeinen maksupäivä: 1. Yhteisön ja yhteisetuuden on tehtävä ennakkoa ja lisäennakkoa koskeva hakemus . Jos lisäennakon eräpäivä on verovuoden päättymistä seuraavan toisen kuukauden. Jos yhtiön tilikausi päättyy esim.


Myös aiemmin käytössä ollut ennakon täydennysmaksu poistuu 1. Tämän tiedotteen loppuun on kerätty . Täydennyksestä käytetään nimitystä lisäennakko. Lisäennakon maksaminen ennen eräpäivää ei katkaise koronlaskentaa. Muulle verovelvolliselle säännökset tulevat voimaan 1. Jos verovelvollinen vaatisi verovuoden päättymisen jälkeen lisäennakkoa.


Oman verotuksesi päättymispäivän näet verotuspäätökseltäsi. Jos vuoden mittaan maksamasi verot eivät riitä, . Veroja voi täydentää korottomasti tammikuun loppuun asti. Jos et ole maksanut riittävästi ennakkoveroa tai olet maksanut liian vähän . Ennakkoa ja lisäennakkoa on jatkossa haettava sähköisesti.


Maahantuonnin arvonlisäveron siirtyminen Tullilta Verohallintoon 1. Verovuoden jälkeen lisäennakko maksetaan yhdessä erässä, jonka. Uuden systeemin mukaisesti yrityksen on maksettava lisäennakko kuukausi. Osakeyhtiön tilinpäätös valmistui 1. Uutiskirje yritysasiakkaille Verohallinto 17. Rajoitettua palvelua 30. Yhteisön ennakon täydennysmaksun sijaan tulleen lisäennakon maksamisen tulee tapahtua . Lain soveltaminen alkaa 25.


Maksamalla lisäennakkoa voi veronmaksaja välttyä jäännösverolta ja huojennetulta viivästyskorolta, Verohallinto muistuttaa tiedotteessaan. Haettu lisäennakko tulee maksettavaksi yhdellä kertaa. Yritykselläsi on kuitenkin.


Vuosi-ilmoitusten yleinen viimeinen palautuspäivä, 31. Esimerkiksi: Osinkojen vuosi-ilmoitukset. Tmi, Ky) lakimuutos astuu voimaan vuoden kuluttua eli 1. Mikäli Oy:n tilikausi päättyy 31.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit