torstai 14. huhtikuuta 2016

Avioero vaihe 2

Avioero vaihe 2
Avioero vaihe 2

KESKI-SUOMEN KÄRÄJÄOIKEUS. VAIHEEN AVIOEROHAKEMUS. Vapaudenkatu 5 PL 534.


Avioero vaihe 2

Avioliitto voidaan tuomita päättymään tuomioistuimen päätöksellä ( avioero ). Tätä prosessin ensimmäistä vaihetta kutsutaan avioeron ”vireille. Tämän jälkeen on vuorossa niin sanottu avioeron toinen vaihe. Sopimuskoneen avioerohakemuksen mallilla laadit niin I- kuin II - vaiheen. Aikaa vaiheen hakemuksen tekemiseen on 6 . Olen hakenut avioeroa , puolen vuoden harkinta-aika on kulunut umpeen.


Nyt pitäisi hakea eroon tuomitsemista. Miten käytännössä hoidetaan . Tästä artikkelista löydät avioeron eri vaiheet ja niihin liittyvät käytännön. Palvelun käyttö on ilmaista. Odota puolen vuoden harkinta-aika. Kuinka eroprosessi etenee?


Avioero vaihe 2
Avioero vaihe 2

Kun avioerohakemus ollaan . Lue lisää ja jätä yhteydenottopyyntö FRIDAn avioerojuristeihin, niin saat muistilistan kaikesta mikä liittyy avioeroon. Tällä hetkellä kahden vaiheen avioerohakemukset maksavat noin 125 . Näin sekin puolisoista, joka ei ole alun perin halunnut eroa, voi vaatia avioeroa harkinta-ajan päätyttyä. Hakemus avioerosta toimitetaan käräjäoikeuteen. Hakemuksen voi tehdä joko toinen osapuoli tai molemmat . Hakemusasian käsittely riita-asian käsittelyjärjestyksessä. Toisen vaiheen avioerohakemus.


Avioeron ensimmäinen vaihe on avioerohakemus. Jos sinulla tai puolisollasi on kotipaikka Suomessa, voit hakea avioeroa Suomen lain mukaan. Myös joissakin muissa tapauksissa voit hakea . Vaikka jokainen ero on yksilöllinen, on eron työstämisessä samankaltaisia vaiheita. Nämä erokriisin vaiheiden kuvaukset löydät myös tästä osiosta.


Lähtijän ja jätetyn haavat. Jos ero tulee toiselle puolisoista yllätyksenä, vastassa on isoja ja vaikeita asioita. Jätetystä tuntuu petetyltä. Ensimmäisen vaiheen hakemus maksaa 2euroa ja toisen vaiheen hakemus 100. Oikeusapu ja oikeusturvavakuutus.


Mitkä ovat avioeron myöntämisperusteet? Puolisot voivat hakea .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit