maanantai 25. huhtikuuta 2016

Vr sarjalippu

Vr sarjalippu
Vr sarjalippu

Sarjalippu on voimassa kuusi kuukautta. Lähiliikenteen sarjalippu leimataan matkan alkaessa junan eteisessä . Alennukset ‎: ‎Aikuiset, lapset, opiskelijat, eläkel. Kausi- ja sarjaliput - vr. Kulje kätevästi sarjalipulla ! Osta edullinen sarjalippu 2. Lipputuote ei kuitenkaan ole enää entisensä.


Vr sarjalippu

Uudistus nostatti someraivon. Kesäkuussa raivoa herätti yhtiön päätös lopettaa sarjalippujen myynti, . Nyt sarjalippu on yksi numerosarja, jolla voi varata matkapaikan kertaa. Lue myös: VR lopetti sarjalippujen myynnin kuin seinään – Jätti työmatkalaiset . Vastaavasti VR lähiliikenteen Helsinki-Lahti-välin matkan sarjalippu tarjoushintaisena maksaa 7€, joten säästöä kertyy 2€.


Kaukoliikenteen sarjaliput ovat tulossa takaisin myyntiin. VR tiedotti perjantaina 9. Useat työmatkailijat ovat olleet tilanteesta ärtyneitä, sillä . Säästä hermoja tammikuun pakkasilla junailemalla rennosti. Viiden matkan sarjaliput nyt tarjoushinnalla. Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) varmistaaksemme parhaan . Tervetuloa yhteiselle junamatkalle! Meidän sometiimi auttaa sinua junamatkustamiseen liittyvissä kysymyksissä ma-pe klo 7-2 la klo 8-ja su klo 9- 20.


Voiko VR :ää huijata ostamalla opiskelijana sarjalipun , VR :n. Miten konduktöörejä ohjastetaan tarkistamaan opiskelijan sarjalippu ? Kiitän kaikista tarjouksista! Tiesithän, että voit tehdä myös sarjalipun paikanvarauksen VR Mobiilissa? Moni on pettynyt siihen, että uudistus on muuttanut junien . VR uudisti suosittua lippua, . Kuitenkin aamulla verkkokaupassa on ollut myynnissä ainoastaan . Tai minulle tämä ainakin tuli täytenä yllätyksenä.


Veturin uutiskirjeistä en löytänyt tästä mitään . Junamatkustus kasvoi elokuussa prosentilla verrattuna viime vuoden vastaavaan aikaan. VR kannustaa edelleen ostamaan sarjalippuja. Sen myötä lipulla matkustavat varmistavat istumapaikan itselleen . Nettisivun kautta saa jatkossa myös sarjalippuun paikan.


Vr sarjalippu
Vr sarjalippu

Jäsenyrittäjämme saavat . VR :n kotisivut muuttuvat syksyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit