keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Germaaniset kielet

Suurimmat kielet ovat englanti (n. 3miljoonaa äidinkielistä puhujaa) ja saksa . Sitä ei tunneta kirjallisista lähteistä . Skandinaaviset kielet (L, S) . Tälle kieliryhmälle ovat luonteenomaisia sen fonologiset piirteet. Germaanisia kieliä käsitteleviä artikkeleja. Fonologisten piirteiden . Kielitiede: germaaniset kielet.


Germaaniset kielet

Sijainti Kaisa-talossa: 5. KVåning i Kajsahuset: 5:e vån. Suomalaiset kirjat, Kaunokirjallisuus. Janne Saarikiven kolumni: Brexit osoittaa, miten englannin kielen yksipuolinen käyttö on kansainvälisen yhteisön valuvika. Seuraavat sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 6. Glosbe, online- lexikon, gratis.


Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Murteissa alkuperäinen kieli tulee esille vielä selvemmin. Kalevi Wiikin mukaan germaaniset , slaavilaiset ja balttilaiset kielet syntyivät siten, että . Indoeurooppalaiset kielet olivat haarautuneet ja levittäytyneet kaikkiin mahdollisiin suuntiin. Kreikkalaiset, kelttiläiset, latinalaiset, slaavilaiset ja germaaniset.


Germaaniset kielet
Germaaniset kielet

Luokassa ei ole yhtäkään sanaa valitulla lähdekielellä. Englannin kieli on Englannissa syntynyt germaaninen kieli. Sitä käytetään virallisena kielenä muun muassa Kansainyhteisössä ja se on Yhdysvaltain . Modern Englanti aurinko kehittynyt samasta Proto-germaaninen muoto että. Näiden kansojen yhtymisestä syntyivät nykyiset germaanikansat ja germaaniset kielet.


Germaaniset kielet

Ensimmäinen historiantieto germaaneista 1eaa. Fb, Uralilaiset kielet, Uralilaiset kielet. Fcca, Muiden itämerensuomalaisten kielten sanakirjat.


Germaaniset kielet

Kalevala: das finnische Epos des Elias Lönnrot (Saksa). Ensinnäkin suomi on rakenteeltaan hyvin erilainen verrattuna useimpiin muihin kieliin. Esimerkiksi germaaniset kielet norja, ruotsi, englanti ja . Värinimiä - germaaniset kielet. Flaaminkieli on länsigermaaninen kieli, jota puhutaan . Ruotsin suosio kääntyi lievään nousuun. Posts about germaaniset kielet written by variblog.


Avainsana-arkisto: germaaniset kielet. Ovatko germaaniset kielet suomalais-ugrilaisesti murtaen puhuttua indoeurooppalaista kantakieltä? Alla olevassa esimerkissä on tehty haku termillä translation strategies käännöstieteen tietokannassa . Pohjoismaissa puhuttavat kielet kuuluvat kolmeen eri kieliperheeseen, jotka eivät ole toisilleen sukua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit