keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Onnettomuus kuopion moottoritie

Moottoritiellä Kuopion eteläpuolella sattui maanantaina kolmen auton ketjukolari noin puoli yhdeltätoista aamupäivällä. Kuopion moottoritiellä sattui maanantaiaamuna noin kello 7. Reaaliaikainen hälytysten seuranta Kuopio paikkakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo . Poliisi tutkii Lahdentien onnettomuutta törkeänä liikenneturvallisuuden. Pitkälahden koulua Kuopiossa – ajoi ennen törmäystä kevyen liikenteen . Kuopion bussiturman onnettomuusbussi teknisessä tutkinnassa.


Linja-auto poistui moottoritieltä liittymästä, törmäsi viiteen henkilöautoon ja . Jynkän ja Kolmisopen liittymästä. Liikenneonnettomuus , rattijuopumuksia, vahingontekoja ym tapahtumia Pohjois- Karjalasta. Hirviä Kuopion eteläisellä moottoritiellä (Jatkotiedote). Kuopion onnettomuusbussi ajoi moottoritien rampilla ylinopeutta, mutta syytä tähän ei tiedetä.


Valtatie 5:llä Kolmisopen ramppiin pohjoisesta tullut linja-auto ei pysähtynyt moottoritien. Otkes julkaisee raporttinsa. Moottoritietä ajanut tuntikausia tylsästi tuijottaen ja tylsistyen, sitten . Tapaturmien ja onnettomuuksien ehkäisy.


Valtatien yhteysväli Kuopiosta Iisalmeen on osa itäi- sen Suomen. Kun linja-auto poistui moottoritien liittymästä kovaa vauhtia, . Ruotsissa asuvia suomalaisia suistui moottoritien liittymästä junaradalle Kuopiossa. Samoin moottoritien ja rampin välissä oleva puusto rajoitti näkemää . Henkilöauton kuljettaja kuoli auton ja rekan kolarissa Liperissä Pohjois-Karjalassa. Mies kuoli moottoripyöräonnettomuudessa Kuopiossa.


Suomen Kuopiossa neljä kuolonuhria vaatineen bussiturman tapahtumien. Bussionnettomuus hiljensi Kuopion – Kemin Liikenteen turmabussi. Koiviston Iskun Rissanen omassa vauhdissaan Kuopiossa. Polkupyöräilijä kuoli auton törmätessä siihen Kuopiossa - autoletkassa kolmantena ajanutta . Ennen kuin linja- auto putosi kallioleikkaukseen, se oli lähestynyt moottoritien. Hankkeen toteuttaminen tukee valtatien yhteysvälin Mikkeli - Kuopio.


Toimenpiteillä saadaan vähennettyä henkilövahinko- onnettomuuksista ja 68 . Uutta tietoa Kuopion turmasta: linja-auton vauhti oli rampilla kova eikä kuski ehtinyt. Neljä ihmistä kuoli ja useita loukkaantui, kun linja-auto kolaroi ja ajautui. Edessä ajava rekka ja ohittava auto. Erittäin huonolla kelillä on suuri mahdollisuus onnettomuuksille.


Silloin on hyvä tarkkaan harkita, . Onnettomuus sattui valtatiellä noin kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Motoristit olivat ryhmittyneet pareittain letkaksi kolmikaistaisen moottoritien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit