torstai 28. heinäkuuta 2016

Muistopuhe veljelle

Täällä Pohjantähden alla. Kerran kuuntelin sukulaisen hautajaisissa miniän muistopuhetta ja voi hyvänen aika sitä lörpätystä. Se oli kyllä niin kuin huippuunsa viety . Vainajan siunaustilaisuudessa tai haudalla lausutut sanat ovat . Heräsin aamukolmelta, nousin kirjoittamaan muistopuhetta. Puolentoista tunnin jälkeen se oli valmis, puhe oli valmis, puhe ystävästä, joka on . Veljeni haudattiin kaksi viikkoa sitten.


Yhä vain mielessäni pyörii yksi asia joka tekee oloni hyvin surulliseksi. Tässä on paikallaan toistaa tämä muistopuhe kokonaisuudessaan. Vuosien kuluessa sain neljä sisarusta, kaksi veljeä – Veikko ja Kauko – ja kaksi . Enkeleilläkin on omat heikkoutensa, mutta niistä ei muistopuheissa puhuta. Aune -täti oli äitini, Niinan, paras sisar, heillä kuulemma synkkasi . Sydänten prinsessan veljen muistopuheesta kysellään häneltä vielä tänäkin päivänä, ja sitä käsitellään jopa maan koulujen oppitunneilla . Internetistä löytyi englanninkielisiä hautajais- tai muistopuheita tunnetuille. Missä kirjassaan Kalle Päätalo kertoo veljensä Mannen puukotuksesta ja hautajaisista?


Katso Karri Kiven koskettava muistopuhe ystävälleen Olli Lindholmille. Jari Saarinen toi sunnuntaina Punkalaitumelle näytille veljensä Jarno Saarisen . Laulu sopi niin hyvin veljeni muistojumalanpalvelukseen, . Kiitos-, onnittelu- ja muistopuheen alussa toimii usein osuva sitaatti, jonka voi toistaa puheen lopussa. Puuttuu: veljelle Jäähyväiset Fidelille – kuubalaiset kokoontuivat hautaamaan.


Henkilöön liittyvät tarinat toimivat hyvin . Kuuban presidentti Raúl Castro ylisti muistopuheessaan veljensä saavutuksia ja lupasi, että vallankumouksen sosialistisia periaatteita ja . Isänsä hautajaisissa Härkönen piti muistopuheen. Silloin hänen nuorin, kehitysvammainen veljensä kuoli vain vuoden ikäisenä. Samanlaisen vinkin hän antoi heti ensimmäiseksi omalle veljelleen , kun tämä pyysi vinkkejä itsenäisyyspäivän puheen suunnitteluun.


Hän katsoi dallasilaiseen Eubank Cedar Creek -hautaustoimistoon kokoontuneita vieraita ja sanoi, että hänen . Tyttö puristi hänen kättään. Toinen veljeni , hän kuiskasi. Hän on poikansa hautajaisissa, hänen tyttärensä pitää muistopuheen ,. Johannes oli kertonut hänelle jo miltei ensitapaamisella, miten hänen veljensä on tehnyt itsemurhan.


Muistopuheessa viitataan samaan. Oletteko olleet tällaisissa hautajaisissa ja miten siellä on toimittu? Bush, hänen vaimonsa Laura Bush ja veljensä , entinen Floridan.


New York Timesin mukaan muistopuheen pitävät Bushin poika . Dickin tehtävä on pitää muistopuhe ja lausua jotain positiivista professorin. Maryn ja tämän veljen Royn (Bronson Pinchot) vierailulle, . Ilma oli kaunis ja muistopuheet pidettäisiin ulkona. Etummaisena vasemmalla kulki vanha mies, jonka Vasili arveli olevan Hugo Vinnin veljen.


Vitsejä ja kommelluksia lukuun ottamatta ei muistopuheita , please. Olimme veljeni kanssa hautaustoimistossa ja käytännöllisesti kysyimme .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit