maanantai 25. heinäkuuta 2016

Pubivisa iltasanomat

Ympäri Suomea järjestetään pubivisoja, joissa mitataan olennaisen ja täysin turhan tiedon osaamista. Osallistu nyt IS:n tuoreeseen pubivisaan ! IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset, viihde , yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus . Iltalehden kysymyksen klassikkovisa mittaat todelliset tietosi. Koko kuva käsissäsi, joka hetki.


Onko sinulla sopusuhtainen vartalo ja haluatko lapsia? Testaa kymmenellä kysymyksellä, oletko unelmien vaimo! Tee kysymyksen IS:n marraskuun pubivisa. Iltasanomien kotimaan uutiset.


Twitterin suosituin suomalainen uutispalvelu. Tee IS:n kysymyksen tammikuun pubivisa. Erikoissyyttäjä Muellerin kuuleminen kongressissa lykkääntyy viikolla iltasanomat. Ilta-Sanomat - Testaa yleistietoasi! Tämän verkkovisailun julkaisun aikoihin Porissa starttasi pubivisa samoilla kysymyksillä.


Pubivisan olutpalkinnot kiellettiin. Kymmenkertainen arvokisamitalisti jättää hiihtomaajoukkueen! Tutustu Suomen tykätyimpään TV-oppaaseen. Kaikki ilmaiskanavat samaan aikaan ruudulla. Visan juontavat Antti-Jussi.


Tosta kuvasta saakin sitten pubivisaan kivan knoppikysymyksen, että monellako pelaajalla oli . Ta-SanomaT ”Sdp:n puheenjohtaja Antti. Nyt pitää kyllä myöntää, että pubivisassa minusta ei ole hyötyä viihdejutuissa. VIIMEISIMMÄT UUTISET ILTALEHTI ILTASANOMAT HELSINGIN SANOMAT …Nelonen:. Kannattaa pitää suunsa kii jos ei . Ravivihje: TotoMikkeli 5. Martin helmet sarjan edetessä tajusin, että ensimmäisen kirjoituksen olisi ehdottomasti pitänyt käsitellä Pippurimyllyä ja Hugoa! Darts- kilpailuihin sekä viikonloppuisin mm.


Ulkokilpailujen jälkeen Orilammen baarissa pubivisa. Kerhon tarjoama savusauna klo alkaen. Voin käydä viikolla pubivisassa ja juoda oluen. Vetäjinä Laura Hannula ja Soja Murto.


Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Matti Rönkä pärjää porilaisessa pubivisassa muille tietäjille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit