perjantai 21. heinäkuuta 2017

Kaupan purku autokaupassa

Autokaupan purku on asia, joka ei monelle ihmiselle tule edes mieleen. Kuitenkin kuluttajansuojalain luvussa purkukynnys on varsin matala. Tässä ohjeessa käydään läpi virhevastuuta ja takuuta koskevat periaatteet auton kaupassa. Ohje koskee sekä uuden että käytetyn auton kauppaa. Käytetyn auton kaupan purkaminen - Minilex https://www.


Kaupan purku autokaupassa
Kaupan purku autokaupassa

Mikäli auton myyjä on elinkeinonharjoittaja, kuten esimerkiksi autokauppa , ostajalla on. Kaupan purku tulee näin ollen yleensä kysymykseen vasta viimeisenä . Yksityisten välisessä autokaupassa ajoneuvon ostajalle syntyy purkuoikeus , mikäli myyjä ei korjaa ajoneuvossa ilmennyttä virhettä kohtuullisessa ajassa ilman . Kuluttajariitalautakunta ratkaisi ensimmäisen kiistan asiakkaan hyväksi. Kirjoittaja Aihe: Autokaupan purku (Luettu 213kertaa).


Nyt on tilanne se että suostuivat kaupan purkuun sitten. Mutta vaativat minulta . Autokaupan purku on asia, joka ei monelle ihmiselle tule edes mieleen. Autoa korjataan, kun Isaakin kirkkoa, josta ei tule koskaan valmista. Näin ollen ” autokaupan purku vrk” muuttuukin vuoden mittaiseksi.


Auton ostaja on joutunut korjauttamaan autoa ennen autokaupan. Autokaupan yleisten sopimusehtojen mukaan myyjä saa periä vahingonkorvauksena prosenttia sopimuksen mukaisesta auton käteishinnasta, kun se on .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit