keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Tiivistelmä esimerkki

Tiivistelmä esimerkki
Tiivistelmä esimerkki
Tiivistelmä esimerkki

Avaa esimerkki tiivistelmästä uuteen ikkunaan. Näköaistiaan saalistuksessa käyttävät pedot välttävät kirkkaanvärisiä saaliseläimiä, koska nämä ovat . Tiivistelmä artikkelista Perhostoukkien värin evoluutio. Typillinen opinnäytetyön tiivistelmä on pituudeltaan 2–tekstikappaletta yhdellä liuskalla.


Tiivistelmä esimerkki
Tiivistelmä esimerkki

Alla on yksi esimerkki tällaisen tiivistelmän rakenteesta: 1. Edellä on jo mainittu, että lyhyen jutun kirjoittaminen on yleensä vaikeampaa kuin pitkän. Jos kirjoitat aiheesta, jonka tunnet, eikä sinulla. Yksi opinnäytteen kirjoittamiseen tyypillisesti liittyvä vaihe on tiivistelmän eli abstraktin kirjoittaminen. Opinnäytetyön tiivistelmän kirjoittaminen. Kuten yllä oleva esimerkki osoittaa, yksi vaihtoehto on käyttää “minä” –rakennetta.


Korkeintaan yhden sivun mittainen tiivistelmä kirjoitetaan ykkösrivinvälillä. Esimerkkejä lähdeviitteistä. Sivun yläosaan sijoitetaan opinnäytettä koskevat bibliografiset tiedot. Tämän bibliografisen osan korkeus on noin mm.


Tiivistelmä esimerkki

Pohjan voi tallentaa täältä. Media-alan opiskelijat . Yhteistyö on yksi esimerkki siitä, miten Pohjoismaat pyrkivät vastaamaan ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin. Käytännön esimerkkejä lisenssien käytöstä on Creative Commons -yhteisön. Norjan lapsuus-, hyvinvointi- ja vanhuustutkimuksen instituutti (NOVA ) on laatinut tämä raportin Pohjoismaiden ministerineuvoston alaisen . Underlåtelse att ta hänsyn till intyg på läkares yrkeserfarenhet. Tutkielman ongelmana oli selvittää,.


Tämän menetelmän avulla saadaan käytännönläheisiä ja alakohtaisia esimerkkejä sekä harjoitustehtäviä. Tarinat ja kokemukset elävöittävät opetusta sekä . Kerro tiivistelmässä lyhyesti olennaisimmat osaamisesi, kokemuksesi ja vahvuutesi. Mainitse myös tulevaisuuden tavoitteistasi: millaisessa tehtävässä näet . Mikä on CV-profiili ja miksi se on niin tärkeä? Profiili (vaihtoehtoisesti tavoitteet tai tiivistelmä ) on ansioluetteloissa yleistynyt lyhyt esittely sinusta työnhakijana.


Othellon avioliiton ja johtavat monia kuolemantapauksia. Suomenkielinen tiivistelmä artikkelista. Käsillä olevassa artikkelissa. On hyvä kertoa työn tavoitteet.


Liitteessä on esimerkki liitesivusta. E:n monisteen sivuille - oli koottu keskeisiä asioita tiivistelmäksi kirjasta T. Mikko Kautto ja Ismo Risku (toim.). PTS), ELSI-mikrosimulointimallilla sekä esimerk - kilaskelmien avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit