tiistai 25. heinäkuuta 2017

Referaatti muotoilu

Referaatti muotoilu

Siinä selostetaan pohjatekstin pääsisältö sellaiselle lukijalle, joka ei sitä ennestään . Referoija selostaa jonkun toisen esitystä – joskus myös omaansa. Suora lainaus vai referaatti ? Tässä esimerkissä on mielestäni kelvollinen muotoilu – asia on ymmärretty, . Referaatissa tuodaan esiin tekstin pääkohdat. Yleensä kirjoitelman otsikon saa itse valita tai ainakin muotoilla. Tutkimustehtävän muotoilu on esseen kirjoittamisen tärkeimpiä haasteita.


Ohessa on esimerkki kommentoivasta referaatista. Lue ensin referaatin pohjateksti täältä, kopioi esimerkkiteksti portfolioosi ja tee sitten esimerkkiin liittyvät tehtävät. Se ei ole tenttikirjan referaatti , vaan siinä pitää olla itsenäinen aihepiirinsä. Esseetekstiä käytetään paitsi tiedonsiirtoon myös ajatusten kehittelyyn, näkökulmain muotoiluun ja uuden luomiseen.


Essee – toisin kuin raportti ja referaatti. Pekka Mervolan väitöskirjan . Kummassakin muotoilussa esitetään tarkasti se asia, jonka joku on esittänyt, mutta kielellinen muoto on sovitettu lauseyhteyteen, kirjoittajan oman tekstin osaksi. Ne on syytä muotoilla isommalla fontilla. Ei siis referaatti muiden kirjoituksista ja ajatuksista mutta ei myöskään mielipidekirjoitus. Opinnoissa perehdyt käyttäjälähtöiseen muotoiluun ja monitilalliseen.


Referaatti muotoilu

Huomioit lisäksi ympäristön asettamat vaatimukset ja haasteet muotoilu - ja . Palvelumuotoilu tarkoittaa palvelujen innovointia, kehittämistä ja suunnittelua muotoilun menetelmin. Erittäin vastenmielistä, kun opinnäytetyötä kirjoittaessa joutuu keskittymään enemmän muotoiluun kuin kirjoittamiseen. Aloitus -välilehdelle on sijoitettu eniten käytetyt muotoiluihin liittyvät komennot. Kandidaatintutkielma, ryhmän ohjaus Teemu Kerola. Vastaus: Otsikon muotoilu ei ole kaikkein olennaisin asia - kyky ymmärtää teksti ja . Rekisteröidyt puolueet.


Puoluerekisterissä olevat puolueet (17) rekisteröimisjärjestyksessä:. Kuvataiteen ja muotoilun koulutusohjelmassa on kak-. Ongelman muotoilu on tutkijan ammattitaitoa. Järjestys, jossa tutkimuksen ongelmat tulisi ensin tarkkaan harkita ja muotoilla. Onko tiivistelmässä, johdannossa tai itse tekstissä muotoiltu jokin tutkimuskysymys tai.


Referaatti muotoilu

Tutkiva muotoilu verkkosuorituksena. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ” tutkiva muotoilu palautus”. Aatepaja, referaatteja muotoilukirjoista yms. Jokaisesta luetusta aineistosta tehdään oma oppimistuotos eli referaatti ja.


Ilkka Kettunen: Mielekkyyden muotoilu , autoetnografia tuotekehityksen . Strategiat on yleensä muotoiltu ihmisille hankalan kuuloisiksi. Muotoilun menetelmien käyttö on vuoden aikana laajentunut mm. Tämä saa ne ulkopuolisten korvaan kuulostamaan hienolta ja uskottavalta.


Jobsia ei kiinnosta insinööritiede vaan erilaisten vempaimien teollinen muotoilu , viimeistä yksityiskohtaa myöten. Missään tapauksessa blogikirjoitus ei ole artikkelin tiivistelmä tai referaatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit