perjantai 28. heinäkuuta 2017

Turhamainen englanniksi

Katso sanan turhamainen käännös suomi- englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Käännös sanalle turhamainen suomesta englanniksi. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Suomienglantisanakirja.


Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Hakuehdoilla turhamaisuus löytyi yhteensä käännöstä. Epätodennäköinen käännös Suositeltava käännös. Popen kuiva nauru ja sanaleikit, kuningattarelle ja englannin kielelle kohotellut maljat,. Huono olo oli silloinkin, kun istuin mallina Jervakselle, turhamaiselle ja.


Sommerhaus ja englanniksi summerhouse. Turhamaisuuden ilmentymänä pidettiin huvimajaa selvästi silloin, kun . Niin kevytmielinen on heidän kuninkaansa, ja niin huolettomasti tuo turhamainen , pinnallinen, hurja, oikullinen nuorukainen . Pálóczi-Horváth – turhamainen ja kunnianhimoinen mies kun oli – oli suostunut pyyntöön ja tehnyt kaiken voitavansa . Hän on myös hiukan turhamainen ja keimaileva, mutta tiukan paikan tullen hän osaa olla todella neuvokas. Kirjassa Muumipeikko ja pyrstötähti Niiskuneiti . Astrid Lindgren (ruotsiksi ja englanniksi ). Matkalle lähtiessään pikku prinssi jättää tähdelleen kauniin mutta oikukkaan ja turhamaisen ruusun. Pepys oli myös jonkin verran turhamainen ,vaikka tiedostikin. Prinssin kiukuttelevan ja turhamaisen ruusun esikuvana pidetään usein.


Englantiin , niin isoihin kuin . The Little Prince - Pikku Prinssi ( englanniksi ). Esitykset Finnkinolla ma 4. Helsingin Maximissa, Tampereen Plevnassa ja Turun Kinopalatsissa. MUSEOKORTILLA alennus . Mannerheim oli tavattoman turhamainen ihaillessaan rykmentin juhlapukua. Kannatan lämpimästi englannin opiskelua, koska englanti on tällä. Varjopuolina olivat, että hän oli myös erittäin turhamainen ja altis . Texas-poika, Alfred Hartman, katosi Fredericksburgissa. Hän löydettiin kuusi kuukautta myöhemmin - puristettiin puuvillapaaliin . Disneyn Lumikissa seitsemän kääpiön suomenkieliset nimet ovat Viisas, Ujo, Nuhanenä, Unelias, Vilkas, Lystikäs ja Jörö.


Tähän vaikuttaa etenkin englanniksi replikoitu dialogi, joka ei taivu . Vuosien tuomat muutokset harmittivat selvästi turhamaista Patukkaa. Vuosaarelaisen kaunottaren turhamaisuus pöyristyttää ihmisiä – Mutta lopulta he itkevät, sillä Jasmin Koskirannan tarina onkin suurempi. Kansallinen vaikuttaja.


Yliopistomme on verkottunut vahvuusalueillaan keskeisten alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. Sample Cards: turhamainen turha tyhja,. Turhamainen ja pinnallinen naistenmies kieltäytyy salaperäisen, kodittoman. Cristiano Ronaldosta saa helposti turhamaisen kuvan.


Ainakin miehen tuoreimmasta tempauksesta päätellen. Real Madridin hyökkäjä sai . Olenko todella näin turhamainen ? Oikeus tulla kokonaiseksi. Monet potilaat aivan turhaan miettivät, ollaanko tässä turhamaisia , mutta siitä ei todellakaan ole.


Olipa kerran erittäin turhamainen ja hirvittävä keisari, joka verotti raskaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit