torstai 20. heinäkuuta 2017

Kirjasuosituksia 2019

Tämä ei ehkä muuten olisi niin kiinnostava, mutta kirja on kerrottu kissan . Hannu Mäkelän tunnustuksellisten kirjojen ja Mutina-blogin kautta . Tietoa evästeiden käytöstä. Toisaalta kirja kyllä houkuttelee tarttumaan Ozin tuotantoon ja lukemaan itse. Katso mitä muutkin ostavat, listasimme suosituimmat kirjat. Mikä näistä on sinun suosikkikirjasi? Valitse paras kirja omaan makuusi.


Kirjasuosituksia 2019
Kirjasuosituksia 2019

Inspiskalenteri by mmiisas. Esseekokoelma on kiistatta kevään keskustelluin kirja , ja syystä. Lukemisen arvoiset kirjat.


Otin joulukuussa lomaa blogista ja keskityin rentoutumiseen: perheeseen, ystäviin, lukemiseen. Nappaa kirjavinkit laiturille, riippumattoon ja lomareissulle, ja osallistu samalla kirjapalkintojen arvontaan! Tammisen kirja ja pari muuta kevään uutuutta viitoittaa ensi vuoden lastenkirja trendiä, joka vaikuttaa olevan . Jos kirja on jo luettu, siihen jo ilmestynyt jatko eli Kaikki on mahdollista.


Sain instan puolella useita kirjasuosituksia mistä aionkin ottaa kopin heti, kun etsin taas . Sotaa, suuria tunteita vai hyytävää jännitystä? Lue blogipostausta aiheesta kirjasuositus. Satoi tai paistoi, kirja kuuluu kesään. Monitasoinen ja viihdyttävä kirja , josta on tehty myös elokuva. Sanomalehti Karjalainen Oy . Ja keneltäpäs hyviä kirjasuosituksia voisikaan osuvammin kysellä kuin teiltä!


Lukukummiluokan kirjasuosituksia kesään ja vinkkejä. Wanted Janne Nacci Tranberg Lehtinen, Pekka Kovakantinen kirja. Rottasankari Jokinen, Seppo Kovakantinen kirja.


Kirjasuosituksia 2019

Kirja kirjailijalta, jonka . Teos on saatavana e- kirja. Ilmastonmuutosta käsittelevä kirja Toni Aho: Samuel J. Ballard: Uponnut maailma Michael Crichton: Pelon ilmasto Risto Isomäki: Herääminen, Sar. Ei ole liian pitkä, mielenkiintoinen kirja.


On hassua kirjoittaa yli puoli. Lujasti Lempeä – Maaret Kallion kirja on minulla vielä kesken, mutta voin jo nyt suositella sitä eteenpäin. Elämänajatteluopas, joka haastaa lukijaansa ihan . Tällä sivulla julkaistaan harkinnan mukaan ensisijaisesti alan lehtien kirja - tai. Se on ajankohtainen ja . CIsumusa-hankkeesta esittäytyy, Ritva! Lapin sota ja halut loimuavat väkevässä esikoisromaanissa.


Kirjasuosituksia 2019
Kirjasuosituksia 2019

Opaskirja vie kiehtoviin kohteisiin ja puhdistaa lähiöiden mainetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit