tiistai 18. heinäkuuta 2017

Suostumusasiakirja

Suostumusasiakirja

Versionumero ja päiväys. Minua on pyydetty osallistumaan (tutkimuksen nimi) tutkimukseen, jonka . Suostumusasiakirjan sisältö. Olen saanut tätä tutkimusta koskevan tiedotteen ja suullista tietoa tästä tutkimuksesta ja ymmärtänyt tutkimusta koskevan tiedon.


Suostumusasiakirja

Minulla on ollut riittävästi aikaa . Säilytetään neuvolassa. Olen saanut tietoa vastasyntyneiden harvinaisia synnynnäisiä aineenvaihduntasairauksia. Jäljennös suostumusasiakirjasta on annettava . Jos tutkittava on antanut suostumuksensa suullisesti sen vuoksi, . Lääketieteellisestä tutkimuksesta annetun lain §:ssä tarkoitetun suostumusasiakirjan tulee sisältää: 1) tutkittavan nimi, henkilötunnus tai syntymäaika ja osoite;. FIN perustuen alkuperäisversioon ”Rixensart Model version . Vapaaehtoinen suostumus pyydetään tutkittavilta kirjallisesti ennen tutkimuksen aloittamista ja sen tulee olla . TIEDOTTEEKSI, SISÄLTÄÄ MYÖS SUOSTUMUSASIAKIRJAN. Sitä tulee muokata, ennen kuin se otetaan käyttöön tutkimuksessa.


Tämä on HUSin mallipohja. PDF icon PPSHP:n tiedote terveyskeskuksille. Tietojen luovutusten suostumusasiakirja. Pyynnöt lähetin kolmessa erässä kahden perheen vanhempien vastattua.


TUTKIMUKSESTA VASTAAVAN . Tiedote omistajalle ja suostumusasiakirja. DMRTgeenin mutaation esiintyvyys suomenhevosravureilla ja vaikutus suorituskykyyn. Jyväskylän ammattikorkeakoulun arkistoon viideksi vuodeksi. Informointikirje tutkimukseen osallistuville.


Suostumusasiakirja

Yhteydenottokirje tutkimuksen kohderyhmälle. Pohjois-Suomen Biopankki Borealis. Ohjeita suostumusasiakirjan täyttämiseksi. Kirjataan rekisterin nimi, josta tietoa luovutetaan.


Suostumusasiakirja
Suostumusasiakirja

Finpedmed -sivuilta löytyvät lapsia koskevien tiedotteiden ja suostumusasiakirjojen ohjeet. Tietosuojaan liittyvistä asioista saa lisätietoa Tietosuojavaltuutetun . Sairaalaan kutsun yhteydessä sinulle lähetetään suostumusasiakirja , jolla pyydetään suostumus näytteiden ottoon. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa kaikille . DNA- näytteisiin liittyvät tutkittavan tiedotteet ja suostumusasiakirjat.


Lausuntopyyntolomake 5B pvm 7. Tutkimussuunnitelma pvm 5. Influenssavirusinfektioiden seurantakäsikirja. Jos henkilö on halukas luovuttamaan näytteen, hän saa täytettäväkseen suostumusasiakirjan. Mahdollisesti tarvittavassa suostumusasiakirjassa tulee ilmetä ao.


Suostumusasiakirja

Alaikäisen lapsen kanssa ilman toista vanhempaa matkustava voi joutua todistamaan, että kyseessä on todella oma lapsi. Asetuksen § momentti koskien suostumusasiakirjan sisältöä saatettaisiin muutoksella vastaamaan lääketieteellisestä tutkimuksesta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit