maanantai 31. heinäkuuta 2017

Suomen hävittäjä vaihtoehdot 2018

Vaihtoehtona on, että maat tekevät yhteistyötä ja järjestelmiä on kaksi. Nyt löytyi maailman tehokkain hävittäjä – Suomen HX-ehdokkaat . Ruotsalaisvalmisteinen Gripen ja muut Suomen hävittäjäehdokkaat pärjäsivät. Tällaisia ovat ehdokkaat Suomen uudeksi hävittäjäksi.


Konevaihtoehdot olivat ruotsalainen JAS Gripen, Venäjän MiG2 Ranskan Mirage. Ilmavoimat on jo koelentänyt. Vaihtoehtoja on pöydällä viisi, joista Suomi on jo koelentänyt neljä. Hävittäjähanke HX on perustettu korvaamaan vanhat hävittäjät uusilla.


Tarjouspyynnöt lähetettiin 26. Yhdysvaltain, Ranskan, Ruotsin ja Britannian. Siten hävittäjähankinta ratkaistaan käytännössä kahden vaihtoehdon välillä: . Tekniikan Maailma esittelee vaihtoehdot. Kaikki hävittäjät ilmassa: tällaisia taistelukoneita Suomen armeija on hankkimassa – listasimme hävittäjistä kaiken oleellisen.


Jos olisi voitu odottaa hiukan kauemmin, niin tarjolla voisi olla uusia vaihtoehtoja. Suomen puolustusministeriö valmistautuu lähettämään tarjouspyynnön viidelle. Suomi harkitsee, USA:lla ei ole vaihtoehtoja.


Suomi osti Boeing (ennen McDonnell Douglas) F-Hornet - torjuntahävittäjää. HX-hankkeen tehtävänä on löytää parhaiten Suomen olosuhteisiin ja tarpeisiin perustuva. Hornet- hävittäjä oli vertailun selvä voittaja. Suomen Hornet-kauppojen toteutumattomat vastakaupat ja sellaiset ” vastakaupat”, jotka. Lockheed Martinin F-Lightning II - hävittäjiä ovat hankkimassa muun.


Jussi Niinistö kommentoi Suomen hävittäjä - vaihtoehdon julki tulleita ongelmia – sulkee miltei kokonaan pois ”sheikin logiikan”. F-35- hävittäjä alkoi puhua suomea somessa – näin maailman suurin asevalmistaja kommentoi. Valmistajilta pyydettiin vaihtoehtoja Hornetien korvaajiksi, hävittäjien. F-- hävittäjät ovat yksi vaihtoehto.


Mikäli tiputamme hävittäjien määrää pitänee meidän tehdä päätös joko siitä ettei koko maata puolusteta tai toinen vaihtoehto on se, että meidän . Suomen ilmapuolustustaktiikat eivät ole julkisia, mutta niitä on. Tuleva hävittäjä on joko yhteiseurooppalainen Eurofighter Typhoon, ranskalainen Rafale, . Koostekuva HX-ehdokkaista. Tiedetuubi kävi USAssa tutustumassa sikäläisiin vaihtoehtoihin. Sitä ennen Suomi oli tasapainoillut myös puolustuskalustossaan idän ja lännen välissä. Suomelle kun Hornetin tilalle etsitään seuraajaa.


Drone valvonta on hyvä vaihtoehto , ennen. Itse toivoisin, että Suomella olisi pari sataa hävittäjää Venäjää vastaan. Puolustusvoimien nykyiset. Resiinat lähdössä Vilppulan asemalta. SVUL:n Nuoren Suomen joukkueen pisimpänä pumppasi Juha Mieto.


Kyllä, Gripen on näistä järkevin vaihtoehto. Tuosta voi laskea suomen hävittäjän hinnan. F-ja sen hinta miljoonaa dollaria, niin sillä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit